arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Željko Joksimović   >

Željko Joksimović

13.02.2016 u 20:00h

 Doživite Valentinovo 2016. uz tvorca najljepših ljubavnih pjesama Željka Joksimovića!
 
Budite dio najromantičnije večeri koju će za vas prirediti jedan od najpopularnijih pjevača današnjice! Star produkcija vam ususret Valentinovu predstavlja glazbeni spektakl Željka Joksimovića koji će se održati u subotu, 13. veljače 2016., u Areni Zagreb. Na koncertu će Joksimović izvoditi pjesme koje su ga proslavile poput „Lane moje“ , „Ljubavi“, „Nije ljubav stvar“ do najnovijih hitova s novog albuma.
Da je jedan od najpopularnijih pjevača današnjice pokazuju puni stadioni i koncertne dvorane u kojoj god da se zemlji Joksimović pojavi -  od Hrvatske do Makedonije. Album „Željko Joksimović“ koji je izdao u ljeto 2015. munjevito je bio rasprodan u Hrvatskoj te su tako obožavatelji pokazali koliko je popularan u našoj zemlji, kao i deseci tisuća ljudi koje okuplja na svakom svojem koncertu. 
Joksimovića smatraju eurovizijskom ikonom, a za to su zaslužne njegove uspješnice koje godinama odzvanjaju u srcima njegovih obožavatelja. Na Eurosongu 2004. godine predstavljao je Srbiju i Crnu Goru s pjesmom "Lane moje" i osvojio 2. mjesto. Godine 2006. skladao je pjesmu „Lejla“ s kojom je sarajevska grupa Hari Mata Hari na Eurosongu 2006. predstavljala Bosnu i Hercegovinu i osvajila je treće mjesto. Napisao je također i pjesmu "Oro" koju je na Eurosongu 2008. godine Jelena Tomašević pjevala za Srbiju i osvojila 6. mjesto. S pjesmom „Ljubav nije stvar“ Željko Joksimović nastupio je na Eurosongu 2012. te je osvojio 3. mjesto i osvojio srca europske publike.   
Bio je i jedan od članova žirija u glazbenom showu X Factor Adria 2015.
 
Osim što je tvorac hitova, Joksimović svira nekoliko instrumenata, a potpisuje i glazbu za filmove i televiziju.
Ulaznice za koncert Željka Joksimovića kreću u prodaju u četvrtak 22. listopada 2015., a mogu se nabaviti po povoljnijim cijenama od  100 kn, 120 kn, 130 kn, 150 kn, 160 kn, 180 kn i 700 kn do 16.11.2015. na prodajnim mjestima Tiska, Tiska media centra, prodajnim mjestima Petrola te u sustavu Eventim  i putem www.eventim.hr.