arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   MATE MIŠO KOVAČ    >

MATE MIŠO KOVAČ

23.01.2016. u 20:30h



DUGO OČEKIVANI POVRATAK KRALJA ESTRADE U ARENU
Nakon dugih šest godina, glazbena legenda Mate Mišo Kovač, ponovno će raširenih ruku dočekati svoju najvjerniju publiku, na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni, 5.12.2015. s početkom u 20.30h.
Mišo i njegovi fanovi su već jednom u Areni,sad već davne 2009.godine, pokazali i dokazali tko je najbolji i najveći i ispisali komad  povijest koncertom za pamćenje.
Estradni put karizmatičnog  pjevača Miše traje više od pola stoljeća, a da je istinski kralj estrade, jedan i jedini Mate Mišo Kovač, dokazuju velika postignuće njegove vrlo uzbudljive karijere. Pjevač s najvećim brojem prodanih ploča u povijesti hrvatske diskografije, nekoliko je puta proglašen pjevačem godine, čak je 1989. proglašen i za osobu godine, dobitnik je nagrade za životno djelo, dobitnik  zlatnih, dijamantmih i srebrnih ploča....i tako u nedogled.
Uz Mišine najveće hitove poput:  „Ostala si uvijek ista“, „Svi pjevaju“, „Najljepše su oči moje majke“, „Dalmatino“, „Grobovi koji nikad oprostiti neće“ i mnoge druge, publika će konačno opet zapjevati s Mišom u Areni, 5.12. !
S Mišom će, na koncertu u Areni, nastupiti i njegova kćer Ivana, klapa Kampanel i gosti iznanađenja! Očekujte tri sata spektakularne zabave prepune emotivnih i glazbenih vrhunaca.
Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim! kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.