arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Sportska događanja   >   UFC FIGHT NIGHT ZAGREB   >

UFC FIGHT NIGHT ZAGREB

10.04.2016.

 

UFC® najavljuje dva značajna događaja u Hrvatskoj i Nizozemskoj u 2016.
U Zagrebu i Rotterdamu će se po prvi put u povijesti održati UFC događaj
London, UK- UFC® je danas objavio dva značajna događaja koja će se održati u Europi u 2016. godini; u Hrvatskoj će se održati 10. travnja u Areni Zagreb, te u Nizozemskoj 8. svibnja u Ahoy Rotterdam.
Obje zemlje su novo tržište za svjetski najpoznatiju organizaciju mješovitih borbi, te kao tvrtka i dalje  demonstrira kontinuirani rast na EMEA tržištu.
Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB kreću u prodaju U petak, 12.02.2016., a za UFC FIGHT NIGHT® ROTTERDAM U ČETVRTAK, 24.03.2016. Biti će live prijenos za oba događaja na FS1 u SAD-u zatim BT Sport u UK/ Extreme u Poljskoj/ Fox Nizozemskoj i Fight Channel u Hrvatskoj.
I Hrvatska i Nizozemska su jako povezane sa borilačkim sportom K1, tako Nizozemska borilačka elita su  Alistair Overeem, Gegard Mousasi i Stefan Struve. Hrvatska je dom jednom od najvećih i sad već legendarnom mješovitom borcu Mirko Cro Cop-u, koji je osjetio uspjeh u velikim borilačkim organizacijama kao što su PRIDE, K1 i UFC.
Hrvat, trenutno drugo rangirani u teškoj kategoriji, Stipe Miočić je prikazao dominantnu predstavu protiv bivšeg prvaka u teškoj kategoriji Andrei Arlovskog na UFC® 195:Lawler vs Condit. Nakon pobjede je prokomentirao, „ Bio bi mi san kad bih se mogao boriti u Hrvatskoj, prvi put sam ju posjetio 2015-te, kada sam došao trenirati sa Mirkom Cro Cop-om, i moram reći da je bilo prekrasno iskustvo samo da vidim zemlju i provedem malo vremena sa svojom obitelji. Trenutno ne znam što mi UFC sprema za sada ali definitivno se planiram vratiti u Hrvatsku bez obzira iz kojeg razloga.“
„Ova dva događaja, na potpuno novim tržištima, su stvarno svjedočanstvo rastu UFC brand-a“ komentirao je James Elliot, UFC EMEA generalni direktor i dopredsjednik, „ Fanovi su tražili lokalne događaje uživo, i nećemo ih razočarati sa dva neodoljiva događaja“.
- Hrvatska je sportska nacija i više smo nego oduševljeni da ćemo ugostiti tako spektakluarnu borilačku organizaciju kao što je UFC. Ne samo zbog ljepote sporta, nego jer UFC promovira zdravlje, želju za uspjehom i način života. Jako sam uzbuđen što će Arena Zagreb biti prva lokacija u regiji koja će održati ovaj događaj i ući u povijest UFC-a - rekao je Miroslav Stanec, menadžer za projekte Arene Zagreb.
Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB kreću u prodaju u petak, 12.02.2016. Ulaznice možete kupiti preko sustava prodaje karata Eventim. UFC FIGHT CLUB članovi imaju mogućnost ranije kupnje ulaznica, u srijedu 10.02.2016. preko www.ufcfightclub.com. UFC bilten pretplatnici će isto imati prednost pred drugima za kupnju karata u petak.
Ukoliko se želite registrirati na UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB kako bi dobili najnovije vijesti i informacije iz svijeta MMA stisnite ovdje.





VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE POSJETITELJE DOGAĐAJA!!


UFC i Arena Zagreb ti poklanjaju besplatnu vožnju na Uberu! Nakon preuzimanja besplatne Uber aplikacije na uber.com/app, upiši kod UFCZG16 te naruči vozilo putem Uber aplikacije i vozi se bez brige. Vrijedi samo za nove Uber korisnike u gradu Zagrebu za prvu vožnju do 70 kn.