arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Mjuzikl "Za dobra stara vremena"   >

Mjuzikl "Za dobra stara vremena"

Četvrtak, 20. svibanj 2010.


U sklopu službenog programa proslave dana Grada Zagreba, 20. svibnja 2010. godine u Areni će biti postavljen mjuzikl „Za dobra stara vremena“, autora Rajka Dujmića i Željke Ogreste. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketpro ili putem web stranice www.ticketpro.hr  po slijedećim cijenama:

Parter (stajanje) – 60 kn (zelena zona)
Tribina (sjedenje) – 100 kn (žuti sektor)
Gornja tribina (sjedenje) – 80 kn (plavi sektor)

U mjuziklu Za dobra stara vremena priča se plete oko ljubavi, a pozadinu čine redovi pred trgovinama, vožnja par-nepar, redukcije struje i derbiji Zvezda – Dinamo.
Hitove Fosila preradio je glazbeni producent Tomislav Modrić, a na listu songova ušlo je dvadeset Dujmićevih uradaka: Reci mi tiho, tiše, Šu-šu, Milena, Ne može mi ništa cijeli svijet, Tonka, Moj prijatelj Anu ljubi, Sanjaj me, Ključ je ispod otirača, Sedam dugih godina,Pazi da ne nazebeš, Košulja plava, Ja još te volim, Dobre djevojke, Bilo mi je prvi put, E, moj Saša, Najdraže moje, Šuti moj dječače plavi, Da te ne volim, Ja sam za ples i Za dobra stara vremena.
Redateljske se palice prihvatio Mario Kovač, koji o zaraznosti Dujmićevih hitova kaže: “Najsmiješnije od svega je što nakon probe odem DJ-irat u Močvaru, a u glavi pjevušim Nove fosile. Prijatelji su mi već zabrinuti.”
Dujmić je u tridesetogodišnjoj karijeri napisao 1821 pjesmu, a s njim na čelu Novi Fosili postali su najtiražnija grupa bivše Jugoslavije. Željka Ogresta počela je novinarsku karijeru na Stojedinici, a publika je pamti po emisijama Duoptrija, Željka Ogresta i gosti, te zadnjem radu, Piramidi.

INFO
uloge: Zrinka Cvitešić, Marko Tolja, Sanja Doležal, Ivica Zadro, Ana Begić, Ivica Vidović, Goran Navojec, Renato Đošić Renman
redatelj: Mario Kovač
autor: Rajko Dujmić i Željka Ogresta
produkcija: Gerila media
scenograf: Miljenko Sekulić
koreograf: Larisa Lipovac
glazbeni producent: Tomislav Modrić
producent: Željka Ogresta