arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Rammstein   >

Rammstein

08.11.2011.

RAMMSTEIN PONOVNO U ZAGREBU!
 

 

  Mašinerija RAMMSTEINA Uživo prolazi kroz Europu i dovodi srž 16 godina napornog rada.
S potpunom novom produkcijom i izgledom pozornice, novim RAMMSTEIN Greatest Hits, imajte na umu: novi spektakl RAMMSTEINA je olujno i snažno ponovno rođenje, a Zagreb će zapaliti 8. 11.2011. na već starom mjestu – u Areni.
Uz turneju, band uskoro objavljuje 20 najvećih RAMMSTEIN hitova, uključujući i jednu do sad neobjavljenu pjesmu, a sve popraćeno i video katalogom Radni naziv“Made In Germany 1995 – 2011”, svjedoči o kakvom se koncertu radi te da je to presjek najboljih uradaka RAMMSTEINA.
Nakon prošle godine i spektakularnog koncerta u Areni, a s novom produkcijom i uz još veći i snažniji show, ponosni smo što smo još jednom dobili priliku ugostiti ovaj sjajan bend.

 

 

Rammstein postoji još od 1994. godine, te su jedan od rijetkih bendova koji od svog osnutka sviraju u originalnoj postavi: Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi), Christian Lorenz (klavijature).
Njihova je karijera obilježena brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek imaju fantastičnu scenografiju, a tijekom nastupa se presvlače u raznorazne kostime pa su se tako na jednom koncertu obukli u pelene, dok je druga turneja je bila u znaku korzeta i vojničkih hlača. 
Nerijetko su se zbog svojih nastupa našli u nevolji – jednom su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, a oni ćudoredni ih redom prozivaju obožavateljima vraga koji kvare njihovu djecu.
No to nije sve – tu su optužbe za nacizam, fašizam, agresivno ponašanje, povezivanje sa nekim nasilnim događajima, javnog korištenja seksualnih igračaka na sceni, prikazivanje kanibalizma i nudizma u spotovima .... No istina je da je Rammstein samo usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu.
‚A oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti‘ – izjavio je u jednom intervjuu frontmen Benda Till Linderman.
 
 
ULAZNICE:
Ulaznice su u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podjeljene su u slijedeće kategorije:
 
FAN PIT: 380 kn
PARTER: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn
LOŽA: 600 kn