arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Arena 360 NYE   >

Arena 360 NYE

31.12.2016.- 06.01.2017.

 

Croatia Music Week je sedmodnevno događanje koje donosi niz nastupa vrhunskih svjetskih DJ-eva.
Program Croatia Music Weeka starta u subotu, 31.12, sa spektakularnim New Year's Eve 360° partyjem u zagrebačkoj Areni. Zagrepčanke, Zagrepčani i njihovi gosti iz Europe i svijeta imat će priliku ući u 2017. u ritmu najbolje svjetske elektronske plesne glazbe, uz vrhunsku milijunsku produkciju.
Headliner večeri je legendarni Armin Van Buuren, jedan od najpoznatijih svjetskih DJa koji je čak 5 puta proglašen najboljim svjetskim Djem i jedini koji je tu titulu osvajao 4 godine zaredom! Autor je radijske emisije koja ima više od 37 milijuna slušatelja, a hrvatska publika ga itekako dobro poznaje i obožava njegove energične nastupe. Nakon četiri nastupa na ULTRA Europe festivalu u Splitu, Armin prvi puta u svojoj karijeri dolazi u Zagreb da bi svim posjetiteljima New Year's Eve 360° omogućio nezaboravan novogodišnji doček kao u najvećim svjetskim metropolama. Na stageu će mu se pridružiti i MOTi, nizozemski producent i electro house DJ, koji je najpoznatiji po svojim suradnjama s vrhunskim svjetskim DJima, kao što su Tiësto, Major Lazer i Martin Garrix. Iz Nizozemske dolazi i Sander van Doorn, DJ i producent elektronske plesne glazbe. Tijekom karijere remiksirao je brojne svjetske izvođače, kao što su Depeche Mode, Sia, The Killers i Robbie Williams, a karijeru su mu obilježile i suradnje s kolegama, Swedish House Mafiom, Martinom Garrixom te Dimitri Vegasom & Like Mikeom. Line up NYE 360° programa čine i Juicy M, mlada ukrajinska electro i progressive house DJ-ica i producentica, nizozemski DJ Julian Jordan i trance DJ David Gravell.
U nedjelju, 01.01. održat će se NYE REPLAY (repriza novogodišnjeg dočeka) uz nastupe poznatih DJa, a na najvećoj reprizi novogodišnjeg dočeka u Hrvatskoj očekuje se velik broj partijanera iz Hrvatske, regije, iz Europe i s drugih kontinenata.
Paralelno će se u Areni u ponedjeljak i utorak, 02. i 03. 01. u Areni održavati i Zagreb Gaming Championship gaming turnir, a sudjelovanje su najavili neki od najboljih svjetskih timova.
U srijedu, 04.01, Croatia Music Week Party, u Areni donosi nastupe nekih od najpopularnijih svjetskih DJ zvijezda koje redovno nastupaju na ULTRA festivalima širom svijeta, a line up će biti objavljen uskoro.
Četvrtak, 05.01. donosi bogat program, a DJi će biti objavljeni uskoro putem komunikacijskih kanala projekta.
Zadnji dan Croatia Music Weeka u petak, 06.01, u Arenu donosi program UMEK 1605 uz slovenskog DJa Umeka koji je jedan od najzaposlenijih techno DJa u regiji. Na stageu će mu se pridružiti još jedna regionalna DJ zvijezda u usponu, a organizator će uskoro objaviti o kome je riječ.
Organizatori Croatia Music Weeka su ULTRA Europe, Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba i Atlas, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj.