arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Aca Lukas   >

Aca Lukas

13.05.2017. u 20:30h

 

Jedna od najvećih folk zvijezda Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, u Areni Zagreb će nastupiti 13.05.2017. Ovo će biti prvi solistički koncert Lukasa u najvećoj zagrebačkoj dvorani.
 
Lukas je uspješnu karijeru počeo prije više od 20 godina a publici će na koncertu u Zagrebu premijerno izvesti i pjesme s novog, desetog albuma.
Njegovi hitovi na You Tubeu imaju milijunske preglede, a za njegov nastup svaki put se traži ulaznica više. Jedan je od izvođača koji kao od šale puni Arene u regiji, a kako sam ističe, vrijeme je da krene na turneju i napravi "najveći tulum na Balkanu".
 
Produkcijska kuća Skymusic, koja stoji iza ovog koncerta, zagonetno najavljuje brojna glazbena i scenska iznenađenja s jednim od najpopularnijih pjevača tako da će svi koji 13. svibnja budu ispred najmodernije pozornice u Areni, moći vidjeti i čuti nešto sasvim drugačije.
 
"Najveći tulum na Balkanu", u organizaciji produkcijske kuće Skymusic i Music Editiona bit će kruna karijere kakvu "kralj folka" i zaslužuje. Lukas će bez sumnje svojim obožavateljima prirediti nezaboravnu večer. Ulaznice za koncert AceLukasa potražite na www.eventim.hr.