arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Michael Buble   >

Michael Buble

16.09.2019



MICHAEL BUBLÉ 16. RUJNA U ZAGREBU!
 
Zagreb, 16. studeni 2018. – Ponosni vlasnik deset snimljenih izdanja, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 milijuna prodanih albuma, Michael Bublé 16. rujna 2019. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje kojom promovira svoje najnovije studijsko izdanje  ("love"), a koja počinje na Floridi 13. veljače sljedeće godine.   
Ovo je četvrta velika svjetska turneja u bogatoj karijeri Michaela Bubléa, a njezin prvi dio uključuje 27 američkih gradova među kojima je koncert u legendarnom Madison Square Gardenu u New Yorku te Stapeles Centru u Los Angelesu. Europski dio turneje započinje 20. svibnja 2019. godine u Birminghamu, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji te koncertu u Zagrebu, pjevač će posjetiti i razveseliti svoje obožavatelje u Irskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španjolskoj, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, Belgiji te Nizozemskoj.
"Vraćam se raditi ono za što sam stvoren. Vraćam se svijetu kojem više nego ikad prije treba ljubavi, romantike i smijeha, a upravo to kanaliziram kroz nove pjesme. Ovo je najbolji album koji sam snimio do sad“ – izjavio je Michael Buble koji je zbog obiteljske situacije jedno vrijeme izbivao s glazbene scene.  ("love") stoji kao dokaz moći glazbe i njezine iscjeliteljske moći - u ovom slučaju, ne samo za slušatelja, već i za Bubléa: "Istina je da sam trebao napraviti ovaj album i da je djelovao jako terapeutski na mene. Ove pjesme i ovaj žanr su suština mene. Savršeno mi odgovaraju i djeluju tako prirodno."
Najnoviji album  ("love") predstavlja presjek bezvemenskih ljubavnih klasika u blistavim novim aranžmanima među kojima se izdvajaju My Funny Valentine u Michaelovoj vrhunskoj interpretaciji, La Vie En Rose koju je otpjevao u duetu s Cécileom McLorinom Salvantom dok je s Loren Allred udahnuo novi život Kris Kristoffersonovom hitu Help Me Make It Through The Night. Emocionalno središte albuma  ("love") je njegova koautorska pjesma Forever Love, a koja govori o njegovoj omiljenoj ulozi oca te ranjivosti i snazi koja dolazi uz bezuvjetnu ljubav.
Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaju kreću 23. studenog, a moći će se kupiti putem sustava ww.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.