arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Sajam vjenčanja 2019   >

Sajam vjenčanja 2019

01.- 03.02.2019.



Sajam vjenčanja Zagreb – najveći sajam vjenčane tematike u regiji održava se 21. godinu za redom
Dođite na Sajam vjenčanja Zagreb od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb i budite dio najveće, najraskošnije i najoriginalnije manifestacije vjenčane tematike u regiji! Već 21 godinu Sajam vjenčanja Zagreb ima i dobrotvorni karakter te sa zvijezdama na gala reviji pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.
Velebna dvorana Arena Zagreb i Sajam vjenčanja Zagreb ugostit će od 1. do 3. veljače preko 200 izlagača iz vjenčane industrije – salone vjenčanica i dizajnere, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, oganizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti. Uz bogatu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje raznolik trodnevni program – šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti.
Sajam vjenčanja i zvijezde na gala reviji pomažu djeci s prirođenim srčanim bolestima
Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže  najmlađima o čemu svjedoči i dugogodišnja suradnja s nacionalnim projektom Palčić gore! koji je - ostvarivši svoj cilj i opremivši 30 hrvatskih rodilišta uređajima potrebnim za razvoj prijevremeno rođene djece - uspješno završen.
Sajam vjenčanja Zagreb nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje, od prošle godine usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.
Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje Udruge i to uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače). Uz posjetitelje koji će moći kupiti dobrotvornu tombolu i tako pomoći malim štićenicima Udruge, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica – glumica Katarina Baban, pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić, pjevač David Temelkov, mladi glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa, ujedno i zaštitno lice Sajma vjenčanja, koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela. Svi će oni prošetati pistom na donatorskoj reviju u subotu, 2. veljače u 18 sati u vjenčanicama i večernjim haljinama te tako pokazati svu raskoš vjenčane mode.
Na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb od 1. do 3. veljače otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte zašto je cvijeće okosnica svakog vjenčanja, koje su slastice najukusnije, a koje vjenčano prstenje najpopularnije, ali i kako odabrati vjenčanicu od koje zastaje dah.  Inspirirajte za vaš dan iz snova i uživajte u kreairanju vlastite vjenčane priče! Radno vrijeme je od 1. do 3. veljače 2019. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.


Sajam vjenčanja Zagreb 2019., Arena Zagreb – PROGRAM
Petak, 1. veljače
14.00 Otvaranje sajma
17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2019. godinu
Otkrivamo kako uklopiti boju godine i u vaše vjenčanje, koje su lokacije najpoželjnije za vjenčanja na otvorenom, sve o royal stilu i elopement vjenčanjima te brojnim drugim neodoljivim trendovima. Vjenčanja su uvijek in!
18.30 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma

 
Subota, 2. veljače
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
Vrhunski domaći slastičari predstavljaju neodoljive okuse vjenčanih torti, savjetuju kako odabrati i dekorirati idealnu tortu, te koji su to savršeni slatki darovi. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.
14.00 U nekoliko koraka do savršenog vjenčanja  
Organizator, koordinator te dizajner vjenčanja savjetuju kako uspješno i na jedinstven način organizirati vjenčano slavlje. Ovo je idealna prilika za upoznati neke od najboljih domaćih organizatora vjenčanja, postaviti im pitanje i uz odgovore te vrijedne savjete uživati na putu do oltara.
15.30 Modna revija
18.00 Gala donatorska modna revija
20.00 Zatvaranje sajma


Nedjelja, 3. veljače
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
14.00 Cvjetni savjeti
Otkrivamo tajne kako odabrati vjenčani buket iz snova ali i dekoracije te detalje u skladu sa stilom i lokacijom vjenčanja.
15.00 Kako odabrati vjenčanu haljinu iz snova?
Vjenčana moda sve je raskošnija, iz sezone u sezonu. Razgovoramo o trendovima u vjenčanoj modi te modnim stilovima za svaku buduću mladenku
16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?
17.00 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma
 
 
Radno vrijeme Sajma vjenčanja u Areni Zagreb je od 1. do 3. veljače 2019. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.