arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Beyonce   >

Beyonce

17.04.2013

 "The Mrs. Carter Show"


Nakon fantastičnog nastupa na sinoćnjem Pepsi SuperBowlu u New Orleansu(Louisiana), Beyoncé službeno započinje svjetsku turneju "The Mrs. Carter Show", koja je  do sada je najveći  pothvat glazbenice. Očekuje se da će biti najveća turneja u opsegu od bilo koje prijašnje, a obzirom da će trajati godinu dana, u drugom dijelu turneje posjetiti će Latinsku Ameriku, Australiju i Aziju.
Posljednja turneja  Beyonce " I AM…WORLD TOUR " bila je izuzetno uspješna, te je zauzela prvo mjesto na Billboardvoj ljestvici "Hot Tour chart".  Turneja je uključivala više od  100 koncerata u 32 zemlje na 6 kontinenata, a posjetilo ju je više od 1.1 milijuna fanova.
 
 
 
ULAZNICE I PRODAJA:
 
•Beyonce FAN CLUB  pretprodaja ulaznica počinje 6. Veljače u 16 h , više na www.beyonce.com
•Promotorska pretprodaja ulaznica počinje  8.veljače u 9 sati, a završava 10. veljače u 17h.
Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim. hr, te na Eventim  prodajnim mjestima Jurišićeva 2A i Arena centar Zagreb.

•Redovna prodaja ulaznica počinje 11. veljače na svim prodajnim mjestima sistema Eventim.

 
 

Ulaznice su podijeljene u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:


BEYHIVE(ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE I PARTER-370 KUNA
VIP LOŽA-800 KUNA
SJEDENJE 1-420 KUNA
SJEDENJE 2-360 KUNA
SJEDENJE 3-330 KUNA
GORNJA TRIBINA-220 KUNA
 
 
 
Sjeverno američki dio turneje započet će 28. Lipnja, a prvi nastup Beyoncé će održati u Los Angelesu kao dio "BET Experience" uživo u Staples Centru. Beyonce će nastupiti i na najvećem svjetskom  muzičkom festival "Rock in Rio" prve večeri festivala 13. rujna  u "City of Rock" u Rio de Janeiru koji je prepoznatljiv po masivnoj posjećenosti.
 
Beyoncé je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenica u pop kulturi. Umjetnica, solo izvođačica, glumica i poslovna žena, objavila je četiri # 1 samostalna albuma te prodala više od 75 milijuna albuma širom svijeta. Njezin rad osigurao joj je brojne nagrade i priznanja, uključujući 16 Grammyja. Billboard ju je proglasio najboljim ženskim izvođačem te najboljim radijskim izvođačem 2000-ih godina. Američko udruženje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je također prepoznalo Beyoncé kao najboljeg izvođača u proteklih nekoliko godina.
Kritičari su dosljedno hvalili njezine energične nastupe, te je prozivali najboljim izvođačem zahvaljujući  kombinaciji privlačnosti i otmjenosti što je čini umjetnicom budućnosti.
 
 
"Beyoncé ima veličanstvenu potrebu za zabavljanjem", rekao je Ben Ratliff iz New York Timesa, a Chantal Eustace iz Vancouver Sun-a je napisao: “Demonstrirajući svoje mnoge umjetničke talente, Beyoncé besprijekorno upliće teatralnost u svoje glazbene izvedbe. "
 
16. veljače HBO će emitirati premijeru Life Is But A Dream – intimni dugometražni dokumentarni film koji je Parkwood Entertainment režirala i producirala Beyoncé. Film prikazuje dosad nezabilježen pristup o događanjima iza pozornice.

_____________________________________________________________________________

Following her historic performance at the Pepsi SuperBowl XLVII Halftime Show, in New Orleans, Louisiana, Beyoncé officially returns to a full-time touring schedule, her first since the " I AM…WORLD TOUR "   in 2009, with a new, bolder state-of-the-art production. The tour entitled " THE MRS. CARTER SHOW"  is expected to be bigger in scope than any of her previous shows. Slated to run for almost one year, the second wave of the tour is planned for Latin America, Australia and Asia.
 
The last  " I AM…WORLD TOUR " was a major success , reaching number 1 on the Billboard "Hot Tour chart". The tour included more than 100 concerts in 32 country's on 6 continents and was visited by over 1.1 million fans. 
 
 
 
TICKETS AND SALES:
 
•Beyonce FAN CLUB  ticket presale starts February 6, at 4 pm. , more on www.beyonce.com
•Promoter ticket presale starts February 8, at 9 am., ends February 10, at 5 pm.
Tickets can be purchased on www.eventim. hr, and on Eventim  ticket offices Jurišićeva 2A and Arena centar Zagreb.
•Regular ticket sale starts February 11 in all Eventim ticket offices.
BEYONCE_Croatia seating map press-01
 
 
Tickets are divided in different categories and the prices are:
BEYHIVE(ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE AND PIT-370 KUNA
VIP BOX-800 KUNA
SEATING 1-420 KUNA
SEATING 2-360 KUNA
SEATING 3-330 KUNA
UPPER TRIBUNE-220 KUNA