arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   IL DIVO “ A MUSICAL AFFAIR"   >

IL DIVO “ A MUSICAL AFFAIR"

30.09.2014

 Nakon fantastičnog niza koncerata u njujorškom Marquis Teatru, Il Divo – klasična crossover grupa koja je oborila sve rekorde prodaje I iza sebe ima vise od 26 milijuna prodanih albuma – u Hrvatsku stiže po drugi put s novim nastupom pod nazivom  “IL DIVO - A MUSICAL AFFAIR: NAJBOLJE PJESME S BROADWAYA UŽIVO” u dvorane diljem svijeta, a u Zagreb, po treći put,  dolaze 30. rujna slijedeće godine.
 
Još uvijek se pamti njihov spektakularni, drugi nastup I to u Zagrebu (prvi je bio Puli, no zatvoren za javnost) na kojem su oduševili tisuće obožavateljica I obožavatelja koji su prepoznali posebnost I kvalitetu ovog kvarteta.
 
 
Četvorka se u Hrvatskoj I svijetu proslavila s milijunima prodanih albuma, imali su 50 broj jedan hitova, primili 160 zlatnih I platinastih nagrada. Album ’’A Musical Affair’’  je inspiriran svjetskim poznatim predstavama s Broadwayja poput „Phantom of the Opera“ i „Carousel and West Side Story“. Na šestom studijskom albumu gostuju Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball što ga čini iznimnim izdanjem. Svojim snažnim i emotivnim interpretacijama dodali su novi štih poznatim klasicima poput “Some Enchanted Evening” (South Pacific), “Bring Him Home,” (Les Miserables), “Tonight,” (West Side Story).
 
Po prvi put u karijeri, Il Divo je nedavno nastupao na brodvejskoj pozornici. Na koncertima su se izmjenjivale najpoznatije pjesme iz brodvejskih mjuzikala kojima su osobnu notu dali Carlos, David, Urs I Sebastian. Kao posebna gošća pridružila im se Heather Headley, jedna od trenutno najpoznatijih pjevačica na ‘daskama koje život znače’ . Članovima kvarteta mjuzikli nisu nepoznati; Carlos je glumio u ’’ Les Miserables’’, a David u ’’La Boheme’’ 2003. koja je sedam puta bila nominirana za prestižnu nagradu Tony.
 
Novi show razvio je Brian Birk, dugogodišnji suradnik Il Divo I umjetnički direktor koji je zaslužan I za nastupe La Reve I Celin Dion u Las Vegasu, kao I Eltona Johna, Roda Stewarta I grupe The Killers.
 
Album ‘’ A Musical Affair’’ prikazuje romantično I emocionalno izvođenje pravih klasila kao što su ‘’Some Enchanted Evening’’ (South Pacific), ‘’Bring Him Home’’ (Les Miserables), ’’Tonight’’ (West Side Story) I mnogih drugih, na njihov jedinstven, upečatljiv način.  Il Divo ove popularne pjesme donosi u novim aranžmanima a kako to zvuči provjerite 30. rujna u Areni Zagreb!
Ulaznice su uskoro u prodaji  na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima a podjeljene su u slijedeće kategorije:
 
PREMIUM PARTER – 699 kn
 
PARTER 1- 499 kn
 
PARTER 2 – 457 kn
 
PARTER 3 – 404 kn
 
TRIBINA DOLJE 1- 457 kn
 
TRIBINA DOLJE 2- 404 kn
 
LOŽE – 996 kn

 
U prodaji se nalaze I VIP paketi koji uključuju ulaznice I druženje s izvođačima, a dostupni su isključivo preko www.ildivo.com .
 
Ne propustite ovaj divan koncert I poklonite si za slijedeću godinu jednu predivnu glazbenu aferu…..
 
 
 Prodaja ulaznica putem interneta : www.eventim.hr

Sve informacije u vezi ulaznica možete dobiti na telefon 060/444-000.

 
Website: http://www.ildivo.com