arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Michael Bublé    >

Michael Bublé

06.11.2014

 
Izvođač koji svojim glasom puni neke od najpoznatijih i najvećih koncertnih arena, a s vrhova top ljestvica smjenjuje mnoga poznata svjetska glazbena imena, nastupit će 6. Studenog u Areni Zagreb.
Na turneju 2014. kreće iz Australije u travnju, a u nekoliko će ga mjeseci ugostiti čak 26 gradova.
Turneju prati album' To Be Loved' izdan 2013. kao i svi hitovi kojima oduševljava fanove diljem svijeta.

 Da je riječ o istinskoj  zvijezdi koja je već sa sedamnaest godina pobijedila na kanadskom natjecanju za mlade talente i time si otvorila vrata u svijet glazbene industrije, u prilog ide i najbrže rasprodanih deset koncerata u svjetski poznatoj londonskoj O2 Areni, čime je postao treći najuspješniji pjevač koji je imao takav niz koncerata nakon Princea i Rogera Watersa.
Album "Christmas" koji je 2012. godine prodan u više od 2,5 milijuna primjeraka u Americi, smjestivši ga odmah iza legendarne Adele, a u svijetu je   prodan u fascinantnih 7 milijuna primjeraka, te  je završio na prvom mjestu Billboardove liste top 200 albuma. I tamo proveo četiri tjedna. Da i svjetske korporacije prepoznaju talent glazbenika koji je odrastao uz djedovu jazz kolekciju, pokazuje i suradnja na nekoliko velikih marketinških projekata s Wal-Martom, najvećim svjetskim trgovačkim lancem, Beringer vinima, Targetom i Starbucksom. 
 
“Iznimno sam sretan I uzbuđen što se vraćam na scenu kako bi pjevao svojim fanovima. Nisam već dugo, u međuvremenu smo se odmorili I sada smo spremni za odličnu zabavu na pozornici” komentirao je  Bublé.
 
 
Prodaja ulaznica za ovaj gala događaj počinje 19. ožujka 2014. Na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.
 
Cijene ulaznica su podjeljene u šest kategorija kako slijedi:
 
PREMIUM PARTER – 1035,00
PARTER 1 – 920,00 kn
PARTER 2 – 862,50 kn
TRIBINA DOLJE od 402,50 kn– 862,50 kn
TRIBINA GORE od 287,50 kn– 402,50 kn
VIP LOŽE – 1725,00 kn
 
 
 
 
 
Za više informacija posjetite  www.eventim.hr a za više informacija o izvođaču posjetite    http://www.michaelbuble.com