Događanja   >   Ostala događanja   >   MARVEL UNIVERSE LIVE!   >

MARVEL UNIVERSE LIVE!

 

Spektakularna obiteljska predstava “Marvel Universe Live” održat će se u NOVOM TERMINU od 9. do 11. prosinca 2016.
Do promjene termina je došlo zbog učešća hrvatske reprezentacije u finalu Davis Cupa koji će se održati u Areni Zagreb.
Organizator “Marvel Universe Live” je odmah prepoznao iznimnu važnost ovog sportskog događaja za Hrvatsku i prihvatio promjenu termina.
Budite hrabri i nepobjedivi, poput Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora - postanite pravi superjunaci, poruka je Marvela poslana hrvatskim tenisačima.
 




Ovaj show donosi zabavu na najvišem nivou, uz predstavu kakvu nikada prije niste vidjeli. Dovodeći najveću ekipu Marvel likova u predstavu uživo, publika će imati priliku pogledati neke od najdražih Marvel Super junaka izvan ekrana i na pozornici – te vidjeti akciju u živo ispred svojih očiju.
 


Svi će moći navijati za svoje najdraže Marvel Superjunake, uključujući Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora, Crnu udovicu i mnoge druge, u borbi za spas svemira od Lokija i najzloglasnijih Marvel negativaca uživo, predstava prepuna akcije za cijelu obitelj. Najavljena je kao tehnološki najnaprednija predstava ikad, s najsuvremenijim specijalnim efektima, pirotehnikom, zračnim akrobacijama, borilačkim vještinama, motorima i još mnogo toga. 



Od tvoraca spektakularne predstave Disney On Ice, Feld Entertainment Inc. Vodeći svjetski producent scenske zabave uživo sa zadovoljstvom predstavlja Marvel Universe LIVE! u Zagrebačkoj Areni na čak 7 predstava od 09.12. do 11.12. Predstavu je do sada pogledalo više od 2 milijuna obitelji u 65 američkih gradova u prvoj turneji.
“Oduševljeni smo što dovodimo Marvel Universe LIVE! dajući obiteljima priliku da po prvi put uživaju u spektakularnoj predstavi uživo. Publika će se osjećati kao da je prebačena u nevjerojatan Marvel blockbuster film, uz zanosnu priču i neprestane akrobacije” rekao je Steven Amstrong, VD Feld Entertainment, Inc. u sjevernoj Europi.
 
Uz 50 članova postave i preko dvije godine istraživanja i razvoja, Marvel Universe LIVE! Koristi najsuvremenije inovacije u svojoj predstavi, poput zračne pirotehnike te akrobacija koje je razvio tim iz holivudskih blockbustera, Thor i najnovijih The Amazing Spider-Man filmova. 




Show uključuje inovativnu rasvjetu, 3D projekcije, 21 projektor, najveći “leteći” sustav ikad korišten za predstave uživo te najnoviji Spotlight Tracking System.
 
 “Uistinu je nevjerojatno vidjeti kako se spajaju elementi ovog spektakularnog showa uživo” rekao je Marvelov kreativni director Joe Quesada. “Tehnologija koju koristimo u predstavi vas neće samo izuti iz cipela, već će vas odvesti u potpuno novi Marvel svijet, kakav nikada prije niste vidjeli.
 
Pridružite se Marvel obitelji u ovoj uzbudljivoj predstavi. Sudbina svemira ovisi o tome!




Predstave će se održati na slijedeći način:

09.12.2016. – 19:00
10.12.2016. – 11:00, 15:00, 19:00
11.12.2016. - 11:00, 15:00, 19:00



Karte za Marvel Universe LIVE! kreću u prodaju 26.08.2016.


Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima te na web stranici
www.eventim.hr
 
Nestrpljivi obožavatelji mogu se prijaviti kako bi imali prioritet, poupuste i informacije o showu od: http://www.feldentertainmentpcsignup.com/
 
Web stranica prikazuje kompletnu listu datuma turneje i obožavatelji mogu provjeriti najnovije vijesti i objave preko društvenih mreža: