Uskoro u areni   >   GEORGE MICHAEL   >

GEORGE MICHAEL

 ‘Symphonica’

 Jedan od najpoznatijih britanskih pjevača i tekstopisaca, George Michael, po prvi puta nastupa u Zagrebu 20. rujna 2011 u Areni Zagreb.  Ovo je prva turneja takve vrste za Georgea; na koncertu će  izvoditi pažljivo odabrane pjesme i hitove, spojivši svoju zadivljujuću, 30 godina dugu karijeru, a tom sjajnom opusu će dodati i neke najdraže pjesme drugih izvođača. Glazba će biti ponovno obrađena kako bi odgovarala orkestru koji će se Georgu pridružiti na ovoj turneji. Ova nova klasična postava njegovoj će glazbi dati nove slojeve i nijanse. To je u potpunosti George Michael, no onakav kakvog do sada nismo čuli.
Symphonica će za Georgea Michaela biti novo glazbeno iskustvo kojim će ispuniti dugo priželjkivanu ambiciju, a i novo iskustvo za sve njegove obožavatelje. 
Turneja počinje u kolovozu u Pragu u State Opera House. Još od otvaranja, 1888., ova je dvorana proglašena jednom od najljepših kazališta u Europi. Gustav Mahler, Richard Strauss, Nellie Melba i  Enrico Caruso su samo neki od velikih opernih imena koji su prošli kroz spektakularna vrata ovog iznimnog zdanja. Nakon Praga, dvorane u kojima će George Michael nastupati sa Symphonicom , a koji će svi redom biti “gala “ eventi  su londonska Opera House i pariški Palais Garnier. Neke su dvorane posebno odabrane zbog arhitekture, kvalitete zvuka i kulturne povijesti. Kombinacija europskih najlijepših dvorana i arena, najpoznatijeg kantautora popularne glazbe i simfonijskog orkestra, učiniti će ovaj koncert jedinstvenim događajem.
Karijera Georgea Michaela razvijala se od benda Wham!  pa do solo karijere s pjesmama koje sadržavaju izvanrednu liriku i duboku emociju. George Michael sa svojom prekrasnom glazbom i spektakularnim glasom puni stadione i arene diljem svijeta, što ovaj koncertni aranžman čini još posebnijim. Magično iskustvo doživjeti će i izvođač i publika.....


 PRODAJA ULAZNICA:
Ulaznice za ovaj jesenski “gala” koncert u prodaji su od ponedjeljka 16. Svibnja u 9 h na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podjeljene su u slijedeće kategorije:

VIP PARTER:                    500 kn

PARTER SREDINA:          400 kn

PARTER:                           330 kn

TRIBINA DOLJE:               400 kn

TRIBINA GORE:                300 kn

LOŽA:                                 700 kn

Prodaja ulaznica putem FAN KLUBA Acess Membership započinje u petak 13.05. i  traje do subote 14.05. da bi postali član FAN KLUBA George Michael, potrebno je registrirati se na stranici http://www.georgemichael.com/tickets/ .
Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima eventima ili na internet stranici eventima.