Uskoro u areni   >   Lenny Kravitz   >

Lenny Kravitz

  LENNY KRAVITZ
17.11.2011.g., ARENA ZAGREB



 Nakon fantastičnog koncerta koji je održao u Zadru 2008. godine, ovo je drugi puta da će nastupiti u Hrvatskoj.  Zagrebački nastup potvrđen je za 17.11.2011.g., a  redovan početak prodaje ulaznica počinje 06.06.2011.g. na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.
 
 
 
Leeny Kravitz  dobitnik je mnogih prestižnih nagrada, do sada je objavio 8 studijskih albuma koji su prodani u više od 35 milijuna primjeraka. Dugoočekivani deveti studijski album " Black and White America " svjetlo dana ugledati će 22.08.2011.g. pod okriljem izdavačke kuće Atlantic Records/Roadrunner Records, a novi singl "Stand" početi će se vrtiti na radijskim postajama 06.06.2011.g.
 Lenny Kravitz poznat je kao multi talentirani glazbenik koji osim gitare svira bas, bubanj i klavijature.
Na zadnjem albumu " Black and White America" napisao i aranžirao 16 pjesama , a album  je snimao na Bahamima i u Parizu.

U dugogodišnjoj glazbenoj karijeri nagrađen je brojnim nagradama, među ostalim i sa četiri uzastopna Grammya za najbolju mušku vokalnu izvedbu .
Njegovi albumi prodali su se u multimilijunskoj nakladi u čitavom svijetu, a  singlovi osvajaju vrhove svjetskih top lista
 Američki rocker gotovo dvadeset se godina nalazi u samom vrhu svjetske glazbene scene, a njegov privatni život medije ponekad zanima i više od glazbe.
Njegovim dolaskom Zagreb je dobio još jedan " jesenski  inozemni adut" .
Sa novim albumom glazbenik će prezentirati  potpuni novi izgled pozornice te vrhunsku produkciju.
Turneja "Black and White Europe"  biti će presjek starih hitova te će nam po prvi puta uživo predstaviti novi album.
 
Redovna prodaja ulaznica  počinje 06.06.2011.g. u 8 h preko sistema Eventim, a ulaznice su podijeljene u sljedeće kategorije:
 
PARTER: 250 kn
TRIBINE:300 kn
LOŽE: 600 KN