Događanja   >   Ostala događanja   >   InDizajn 2018   >

InDizajn 2018

 

U organizaciji Mirjana Mikulec Interijera i RTL-a treću godinu za redom održat će se InDizajn Festival modernog doma od 13. do 16. rujna u Areni Zagreb. Kroz 4 dana na 5.000 m2 najnovije trendove u dizajnu interijera i arhitekturi predstavit će brojni domaći i inozemni izlagači kako bi posjetiteljima omogućili da na jednom mjestu pronađu inspiraciju za uređenje vlastitog doma.
 
“Jako sam uzbuđena, vjerujem da će sajam biti super kao i prošle dvije godine. Imamo puno novih izlagača koji će se ove godine prvi puta predstaviti našoj publici, radimo na stvaranju dodatnih sadržaja na samom sajmu, bit će tu i svima omiljeni dječji kutak i još mnogo toga. Puno je posla pred nama, ali veselim se radnom ljetu i jedva čekam rujan.” – istaknula je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec te dodaje da će Arena Zagreb udomiti i izložbu grafika. Podsjetimo, i prijašnjih je godina InDizajn sajam bio domaćin izložbi mladih umjetnika, prvenstveno slikara i kipara.
 
“Umjetnost je zapravo neodvojivi dio interijera, a na ovaj način, ne samo da jačamo svijest o talentiranim pojedincima, već i stvaramo kreativnu sinergiju između interijera, umjetnosti i kreativnosti.” – zaključuje Mikulec.
 
Osim veterana domaće ponude namještaja kao što su Elgrad, Lesnina, Meblo, Petrokov, TECE, Hansgrohe i brojni drugi, na sajmu će se i ove godine predstaviti i mlade snage hrvatskog produkt dizajna. Novost za sve ljubitelje uređenja interijera su zanimljive radionice na kojima će svi zainteresirani moći saznati zanimljive ideje i savjete, ali i naučiti osnove pojedinih vještina kao što je izrada keramike, heklanje i drugo.
 
InDizajn Festival modernog doma je prijatelj djece, stoga su organizatori za najmlađe posjetitelje pripremili edukativne i zabavne radionice u Dječjem kutku koji će biti otvoren cijelo vrijeme trajanja Festivala.
 
Radno vrijeme Festivala:
13.09. (četvrtak) – od 12 do 20 sati
14.09. (petak) – od 10 do 20 sati
15.09. (subota) – od 10 do 20 sati
16.09. (nedjelja) – od 10 do 20 sati
 
Cijena dnevne ulaznice iznosi 25,00 kn (PDV uključen).
Cijena za grupe od 10 ljudi i više iznosi 15,00 kn (PDV uključen).
Djeca do 7. godine života ne plaćaju ulaznicu.