Događanja   >   Ostala događanja   >   World cat show 2012   >

World cat show 2012

 Dragi ljubitelji mačaka

 

Za SFDH i Hrvatsku bio je dugi put do dobivanja organizacije Svjetske izložbe, te je uložen veliki trud da bi se predočila važnost ove velike manifestacije gradskim i državnim institucijama.

Tako će se Svjetska izložba mačaka 2012.god održati pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.Oba pokrovitelja svesrdno se trude kako bi Svjetska izložba mačaka bila organizirana na što zavidnijem nivou. Neizmjerno im hvala na tome.

Sjajna vijest je i to da će Svjetska izložba mačaka biti održana u prostoru Arene Zagreb, prekrasnom novom kompleksu, dobitniku mnogih nagrada za arhitektonsku izvedbu, otvorenom 2009 god. za potrebe Svjetskog rukometnog prvenstva. U sklopu Arene nalazi se oko 800 parkirnih mjesta i 30-tak parkirnih mjesta za autobuse. Odmah do Arene Zagreb 2010.god. otvoren je veliki „shopping centar“ s brojnim trgovinama, kafićima i restoranima. Od najužeg centra grada Arena je udaljena 10-15 minuta vožnje.

Više o mjestu održavanja i Areni Zagreb možete naći pod „izložbena dvorana“.

Ogromnu stručnu pomoć oko organizacije svih događanja vezanih za Svjetsku izložbu mačaka, SFDH je dobio u svom novom partneru i sponzoru –turističkoj agenciji Kompas.hr. Oni znaju apsolutno sve o smještaju (kakvo god Vama treba i odgovara), o najboljim restoranima, o obilascima grada, o noćnim izlascima, o turističkim putovanjima (bilo prije ili poslije izložbe), o svečanoj večeri itd. I naravno, veliki broj zaposlenika su vlasnici i ljubitelji mačaka.

Sve o Kompasu.hr i njihovoj ponudi pronaći ćete kada otvorite „smještaj“. I njima se zahvaljujemo za veliku pomoć, sjajne ideje i praktičnu realizaciju ovog velikog projekta.

Svečanu večeru u dogovoru s Kompasom.hr pripređujemo u jednom od najljepših hotela s pet zvjezdica u centru Zagreba. Hrana će biti odlična, „živa muzika“, mjesta za ples dovoljno i svirati će se najpoznatije svjetske uspješnice.

Za vrijeme suđenja u subotu 27.10.2012. i u vrijeme pauza održavanja Best in Show-a u nedjelju 28.10.2012., na pozornici Svjetske izložbe za vas priređujemo zanimljiv i bogat program. Također ćemo organizirati male kiparske i slikarske radionice za djecu u posebno odijeljenim prostorima Arene Zagreb.

I na kraju možemo reći, da se svi iznimno veselimo ovom velikom događaju, da vas očekujemo u što većem broju i da ćemo se osim truda uloženog u dobru organizaciju same Svjetske izložbe truditi zajedno s našim pokroviteljima, sponzorima i partnerima da vaš svaki trenutak koji ćete provesti u našem gradu i zemlji bude ugodno proveden.

Namjera svih nas je što bolje organizacijski složiti Svjetsku izložbu mačaka 2012.god., ali nam je isto tako namjera prezentirati grad Zagreb i Republiku Hrvatsku kao sjajna i prestižna turistička odredišta, što oni uistinu i jesu.

Zbog toga ćemo svima vama poželjeti veliku dobrodošlicu kako bi se uvijek i ponovno vraćali u Zagreb i Hrvatsku.

Za više informacija kliknite ovdje.

Cijene ulaznica:

1. 30 Kn- Odrasli
2. 15 Kn- Djeca 7-15 godina
3. Besplatno- Djeca mlađa od 7 godina

Prodaja ulaznica za World Cat Show će se vršiti na zapadnom ulazu (A) u Arenu Zagreb u subotu i nedjelju od 10:00-18:00h.