TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE & Vokalni „DREAM TEAM“

 ADRIA ENTERTAINMENT i SCARDINA ponosno predstavljaju veliki tradicionalni gala koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu u Areni Zagreb , 8. prosinca 2011.g.
Nakon niza rasprodanih koncerata ove godine priprema se veliki spektakl u Arena Zagreb na kojem će uz Tomislava Bralića i klape Intrade nastupiti i naš pravi vokalni „DREAM TEAM“: OLIVER, TONY CETINSKI, NINA BADRIĆ, ZORICA KONDŽA.//
Ulaznice u prodaji preko sistema Eventim i Zagreb: „Croatia records“- Bogovićeva 5, Integral - pothodnik; Zadar: agencija „Aquarius“Uz raskošnu produkciju  koncerata koja je postala njihov zaštitni znak ,za koncert u Areni Zagreb predviđen je poseban razglas  dizajniran specijalno za vokale .
Sjajan zvuk je važan preduvijet za potpuni užitak i sudjelovanje publike u koncertu.   
Zborno pjevanje i sjajna atmosfera koja krasi njihove koncerte oduvijek je zaštitni znak klape.
Radi se i posebna scenografija koja će dočarati atmosferu malog dalmatinskog trga.
Teško je pronaći poznavatelja klapske pisme u svoj njezinoj raskoši melodije, riječi i emocije, koji neće odmah pomisliti na Tomislava Bralića i klapu Intrade.
Tomislav Bralić i klapa Intrade bili su i ostali sudionici glazbenog procvata klapske pisme, otpjevali za nas najljepše stihove izvorne i komponirane dalmatinske pisme.
 Samo oni na svojim koncertima, snagom svojeg talenta i ljubavi prema toj čudesnoj glazbi imaju pratnju u svim nazočnim ljubiteljima te prekrasne nam glazbene baštine.
Mali dalmatinski trgovi, kale, klubovi i koncertne dvorane već su odavno postali pretijesna mjesta za koncerte Tomislava Bralića i klape Intrade, a kako se čini uskoro će to postati i sportske dvorane.
U ovom vremenu priše i trke, svako tko želi odmoriti dušu i tilo, uživati u čistoj ljepoti glasa i riči, doći će poslušati velike hitove:
''Zora bila'', ''Croatio, iz duše te ljubim'', ''Ne damo te pismo naša'', , ''Nisan te sriće'', 'Stina pradidova'', ''Morska ljubav''...
 Poučeni iskustvima svih prošlih Intradinih koncerata, očekujemo izvrsnu organizaciju, scenografiju,rasvjetu, ozvučenje, a nadasve vrhunsku izvedbu i dakako vaš dolazak,
jer bez vas sve to ne bi imalo smisla.
Uveličajte svojim dolaskom ovaj izniman glazbeni događaj.
 
Ulaznice u prodaji preko sistema Eventim i Zagreb : „Croatia records“- Bogovićeva 5, Integral -  pothodnik, Zadar :  agencija „Aquarius“

LOŽE: 500 kn
VIP PARTER: 250 kn
PARTER SREDINA: 200 kn
PARTER: 175 kn
DONJE TRIBINE: 200 kn
GORNJE TRIBINE: 150 kn