Miroslav Škoro- ulaznice u prodaji!

Miroslav Škoro, jedan od onih koji bez previše muke rasprodaju i najveće dvorane u Hrvatskoj, 10. studenog 2009. imati će priliku napuniti i zagrebačku Arenu.

Karijeru je počeo 1985. sa tamburaškim orkestrom "Slavonski bećari" i već se tada dalo naslutiti kakvu će Miroslav Škoro daljnju karijeru imati, te kakve će pjesme pisati i pjevati. Za vrijeme studiranja u Americi upoznao je Jerrya Grcevicha koji ga je potaknuo ka njegovoj istinskoj ljubavi - a to je pisanje tekstova prema kultnoj slavonskoj glazbi.
Nakon što se vratio u Hrvatsku, stvara tamburaški sastav "Ravnice" te postaje jedan od najvećih hrvatskih kompozitora ovog vremena. Do sad je snimio devet albuma, a njegovi najpoznatiji hitovi su „Ne dirajte mi ravnicu“, „Šumi, šumi javore“, „Milo moje“ i mnogi drugi.

Iščekivanim koncertom u Areni, Miroslav Škoro započinje koncertnu turneju tijekom koje će uz Zagreb obići još pet hrvatskih gradova, no bez sumnje će mnogi njegovi obožavatelji poželjeti brojne stare, ali i nove hitove s albuma „Moje boje“ poslušati upravo u Areni Zagreb!
Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti po cijeni od 120,00 i 140,00 kn u zagrebačkim videotekama Pauk i u klubu Roko & Akademija, te putem online prodaje na www.eventim.hr .

Objavljen pod etiketom Hit Recordsa, aktualni album Miroslava Škore „Moje boje“ donosi dvanaest autorskih pjesama karizmatičnog glazbenika i kantautora uključujući hit singlove „Daleko je kuća moja“, „Šil, dil, daj“, „Srce jako je“, „Jorgovan“ i pjesmu „Domovina“ za koju je Miroslavu Škori na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu dodijeljen i festivalski Grand Prix.