Događanja   >   Ostala događanja   >   Inter Cars   >

Inter Cars

Znate li navesti sve dijelove automobila?
Koliko često ste se zapitali za što služi pojedini dio u automobilu ili niste ni znali da postoji?


Ukoliko želite bolje upoznati Vaš automobil i pritom se dobro zabaviti uz karting Grand prix, turnir u malom nogometu i cjelodnevni animacijski program uz Maria Petrekovića, posjetite  5. Inter Cars sajam koji će se održati 7.6.2014. u Areni Zagreb s početkom u 10:00h.
Inter Cars Hrvatska, kao podružnica jednog od najvećih dobavljača rezervnih dijelova u svijetu, već petu godinu za redom organizira sajam autodijelova, alata i servisne opreme.
Ove godine ulaz je slobodan za sve posjetitelje koji će iz prve ruke imati prilike upoznati što se to točno nalazi ispod "haube" njihovog automobila. Brojni svjetski proizvođači auto dijelova kao što su Bosch, TRW, Valeo, Ruville, Contitech, Filtron iz prve ruke će Vam objasniti što se to sve točno nalazi u Vašem automobilu. Na prostoru od preko 5 500m2 svi posjetitelji će, uz mnoge izlagače i zgodne hostese, moći uživati u već spomenutom zabavnom programu, pokazati svoje vozačke vještine u karting natjecanju, prezentirati svoje nogometne vještine, sudjelovati u raznim drugim nagradnim igrama i osvojiti vrijedne nagrade naših sponzora.
Rezervirajte 7.6.2014. za dobru zabavu i vidimo se na 5. Inter Cars sajmu u Areni Zagreb!
 
Za više informacija posjetite web stranicu sajma www.intercars-sajam.hr