DISNEY ON ICE- FESTIVAL LEDENE ČAROLIJE

 U glavnim ulogama su sestre Anna i Elsa iz najpopularnijeg Disneyevog animiranog filma svih vremena ‘’Snježno kraljevstvo’’ (Frozen)
Ulaznice za Arenu Zagreb u prodaji od 26.09.2014.
 
 
Zagreb, Hrvatska 26.09.2014.
Pripremite se za ulazak u začarani svijet, a Mickey Mouse i Minni Mouse će vas provesti kroz najčarobnije trenutke diljem kraljevstva do Zagreba u reviji Disney On Ice predstavlja Festival ledene čarolije. Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr za internet prodaju od  26.09.2014.
Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290 kuna.
 
Bajkovita zabava ispričana na novi način uz duhovite dijelove predstave i omiljene Disney likove,  vodi vas do iznenadnih i neočekivanih obrata uz princezu Ariel, Zlatokosu i Belle.
 
 
Dodatno ćete uživati u posebnom izdanju Anne i Else iz najboljeg animiranog filma svih vremena i dobitnika američke filmske nagrade Oscar, Disneyjevog Snježnog kraljevstva (Frozen, op.p.)! Publika će imati priliku popeti se na North Mountains (Sjeverne Planine) s beskrajno smiješnim snjegovićem Olafom, snažnim gorštakom Kristoffom i njegovim vjernim sobom Svenom dok pomažu sestrama u priči punoj akcije, avanture, magije i nezaboravnih likova.
 
 
‘’U više od 30 godina naše produkcije revija Disney On Ice, Feld Entertainment iščekivao je film poput Snježnog kraljevstva, kaže producentica Nicole Feld. ‘’Najuzbudljiviji trenutak prvog dolaska na led likova poput Anne i Else, jest svijest o snažnoj i nadahnutoj poruci koja odjekuje publikom kada sestre otkrivaju pravo značenje ljubavi. ‘’
 
 
Festival ledene čarolije u produkciji Feld Entertainment je očaravajuća kraljevska revija koja ističe priče Disneyjevih najomiljenijh junakinja dinamičnom koreografijom koja će gledatelje potaknuti na pjevanje, ples i bodrenje svojih najdražih Disneyjevih likova na njihovim epskim putovanjima. Mickey i Minni vode svoje obožavatelje kroz atraktivnu zemlju čuda gdje susreću Sebastiana i kćeri boga Tritona iz Male sirene, potom neotesane razbojnike u gostionici iz Vrlo zapetljane priče i  odvažnu začaranu poslugu iz Ljepotice i zvijeri.
 
 ‘’Spajanje klasičnih Disneyjevih priča i najnovije filmske senzacije Snježno kraljevstvo (Frozen op.p.) i kombiniranje s elementima komedije i glazbe kreiralo je doista jedinstvenu metodu pričanja bajki na novi način.’’, kaže producentica Juliette Feld.
 
 
 
 
 
 
Sestre producentice, Nicole Feld i Juliette Feld, okupile su jedinstvenu grupu nadarenih talenata kako bi stvorile ovu spektakularnu klizačku predstavu:
 
 
  • Patty Vincent (Redateljica) – Režirala je brojne predstave na ledu i pozornici za Feld Entertainment, uključivo Disney On Ice predstavlja Rockin’ Ever After, Dare to Dream i Treasure Trove; karijeru je započela u Feld Entertainment kao klizačica prije 31 godinu te napredovala u kompaniji postavši direktoricom razvoja likova za sve gostujuće postave revije Disney On Ice. U toj ulozi ona kreira pokrete koji najbolje ističu izvođače, kao i animaciju likova koje oživljavaju u svakoj predstavi. Dodatna visoka postignuća uključuju korežiju Playhouse Disney Live i korežiju High School Musical Summer Celebration.
 
  • Jeremy Desmon (Pisac) – Sudjelovao je u The Girl in the Frame, If You Give A Mouse A Cookie & Other Storybooks, Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum BashSM and Disney Live! Mickey’s Music Festival. Primio je nagradu Kleban za 2007. za izvrsnost u pisanju tekstova za glazbena kazališta (Musical Theatre Bookwriting), također je dobitnik stipendije Udruženja dramskih umjetnika Jonathan Larson.
 
  • Cindy Stuart (Koreografkinja) – nominirana četiri puta za nagradu Udruge profesionalnih klizača ‘’Nagrada za koreografa godine’’, a 2014. g. nominirana za nagradu Sonja Henie; surađivala s osvajačem Olimpijske zlatne medalje Robinom Cousinsom na više projekata; pripremala koreografije za prvenstva US Champion za Gracie Gold,  za osvajačicu brončane medalje Mirai Nagasu, za svjetske i olimpijske pobjednice Xue Shen i Hongbo Zhao kao i za olimpijske pobjednike Jamie Salé i Davida Pelletiera; koreografkinja za nekoliko produkcija revija Disney On Ice te Disney On Ice predstavlja Snježno kraljevstvo.
 
  • Walt Spangler (Scenski dizajner) – kreirao postave za kazalište, operu, ples i led; zaslužan za povratak Požude ispod brijestova (Desire Under The Elms) na Broadway, za Američku nacionalnu turneju Božićne priče: Mjuzikl Maury Yestonovog baleta Tom Sawyer, Kenneth Lonerganove Srednjovjekovne igre, te svjetske premijere mjuzikla Vječni Tuckovi (Tuck Everlasting) i dolazeće premijere Bijele zmije u Pekingu
 
  • Cynthia Nordstrom (Kostimografkinja) – dizajnirala kostime za više od 15 originalnih plesnih predstava u downtown Disneyju; dizajnirala kostime za Marvel Universe LIVE! (Marvelov Svemir uživo op.p.),  Disney On Ice presents Worlds of Fantasy (Disney On Ice predstavlja Svijet Mašte, op.p.) i Disney’s Phineas and Ferb: The Best LIVE Tour Ever!
 
  • Sam Doty (Dizajner rasvjete) – zasluge uključuju rad na  Disney On Ice predstavlja Snježno kraljevstvo, Disney Live! Mickey’s Music Festival, Ringling Bros. i Barnum & Bailey® predstavlja Barnum Bash℠ i Ringling Bros. i Barnum & Bailey® predstavlja Super Circus Heroes; sudjelovao je u planiranju i izgradnji svake predstave u produkciji Feld Entertainment od 2006. Dotyjevo ogromno iskustvo u plesnim predstavama sa svjetlom i shvaćanje ritma i glazbe igraju integralnu ulogu u njegovoj neusporedivoj sposobnosti da prevede glazbu i pokret u svjetlo.
 
Feld Entertainment
Feld Entertainment je svjetski lider u produkciji i prezentiranju gostujućih predstava uživo, namijenjenih obiteljskoj zabavi koja podiže duh i stvara nezaboravne uspomene za 30 milijuna posjetitelja koji svake godine uživaju u takvim revijalnim programima. Produkcija Feld Entertainmenta je gostovala u više od 70 zemalja na 6 kontinenata te uključuje Ringling Bros. i Barnum & Bailey®, Monster Jam®, Monster Energy Supercross, Nuclear Cowboyz®, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live! i Marvel Universe LIVE!  Više informacija o Feld Entertainment je dostupno na  www.feldentertainment.com.