Događanja   >   Ostala događanja   >   DISNEY ON ICE 2015   >

DISNEY ON ICE 2015

 

Srebrna obljetnica vrhunske obiteljske zabave stiže u Zagreb! Pridružite se svojim turističkim vodičima, jedinstvenim i neponovljivim Mickey i Mini Mouse na nezaboravnom zimskom spektaklu i proslavi 25. godišnjice. Disney on ice predstavlja 25 godina čarobnih pustolovina koje će publiku odvesti na fantastično putovanje u svijet mašte. Arena će biti ispunjena glazbom i čarolijom u svakoj sceni, a prostorom će odzvanjati pjesma i ples. Stvorite nezaboravne uspomene za cijelu obitelj.
 
Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr
 
Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290, 295 kuna.
 
Disney vas poziva na čarobno putovanje u posebnom rođendanskom izdanju gdje mašta nema granica i u kojem su svi vaši najdraži Disney likovi u društvu junaka četiri fantastične priče na mjestu gdje počinje zabava. Očaravajuća revija donosi vam najbolju animiranu priču svih vremena, nerazdvojne sestre Elsu i Anu u priči koja je nadahnula svijet i bila nagrađena Oscarom – Snježno kraljevstvo (Frozen). Zatim, bit ćete odvedeni u čarobni svijet Disney priča Kralj lavova, Mala Sirena i Petar Pan.
 
Dvadeset i pet godina čarobnih pustolovina u produkciji Feld Entertainmenta uključuje međunarodni tim nagrađivanih klizača, uzbudljivih koreografija i jedinstvenih glazbenih brojeva što osigurava očaravajuće putovanje za sve, bez napuštanja svojih sjedala!