Događanja   >   Ostala događanja   >   Moskovski cirkus na ledu   >

Moskovski cirkus na ledu

 

''Isprovocirajte maštu, probudite emocije.....''
Ove zime blagdanska čarolija dolazi u novom obliku –  u nevjerojatnim vratolomijama Moskovskog Cirkusa na ledu, koji će u zagrebačkoj Areni nastupiti 25. I 26. Siječnja 2017.
U dvije predstave, Moskovski cirkus, koji opravdano prozivaju ruskom varijantom Cirque Du Soleil, predstaviti će svu čaroliju ljudskog pokreta koji graniči s nemogućim. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.
Cirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A.G. Arnold pod imenom ''Cirkus na ledu'', jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja da  se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.
Nastup koji ćemo imati priliku gledati u Zagrebu osmišljen je pod umjetničkim vodstvom Natalije Abramove.
Cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.
Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.
Prepustite se veselju žonglera, klaunova, nevjerojatnih akrobacija od kojih će vam se zavrtjeti u glavi,  probudite dijete u sebi i ne propustite prvi spektakl u novoj 2017. Godini u  Areni Zagreb – Moskovski cirkus na ledu.
 
ULAZNICE:
Ulaznice su u prodaji od --- putem sistema Eventim i na www.eventim.hr.
Cijene ulaznica kreću se od 90 kuna  ovisno o odabranom mjestu. Svaka predstava ima ograničen kapacitet od 4.000 sjedala.
Predstave se održavaju po sljedećem rasporedu:
Srijeda – 19:30 h
Četvrtak – 19:30 h
Fb: https://www.facebook.com/cirkusuzagrebu2017/