Događanja   >   Glazbena događanja   >   LADY GAGA   >

LADY GAGA

Lady Gaga, jedna od najuzbudljivijih i najinovativnijih izvođačica današnjice, najavila je jesenski produžetak svoje već rasprodane europske turneje. “The Monster Ball tour” započinje 7. svibnja u Stockholmu, zatim se nastavlja u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj i Engleskoj te u Sjevernoj Americi. Zbog mahom rasprodanih koncerata diljem Europe, Lady GaGa se na jesen vraća u Europu i nastavlja svoju turneju koncertom u Helsinkiju 13. listopada. Zagrebački nastup potvrđen je za 5. Stuednog u Areni a početak prodaje ulaznica počinje 30.travnja na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.
U skladu s kazališnim, kreativnim i inovativnim duhom Lady Gage, drugi dio europske turneje će pomaknuti granice koncertnog iskustva donoseći svojim fanovima spektakl kakav još nisu vidjeli.
Kritičari diljem svijeta su mahnito pisali o prvom dijelu “The Monster Ball” turneje koju je Lady GaGa opisala kao “prvu i dosad neviđenu pop-elektro operu”. The Sun su njezin koncert opisale kao “predstavu koja oduzima dah” te “najboljim live showom koji ćete vidjeti ove godine”. The Independent piše: “GaGa to ima u sebi, i upravo zato cijeli pop svijet želi zaplesati pod njezinom disco palicom.”. Komentirajući njezin nastup u Radio City Music Hallu the New York Times je napomenuo da “njezina turneja uvijek ponudi nešto novo vrijedno slikanja. Što je više prisutna u medijima to joj bolje ide”.
Međunarodni promotori I producent turneje “The Monster Ball” je Live Nation Global Touring , tvrtka koja skrbi o turnejama najvećih svjetskih zvijezda ( U2, Rolling Stones, Sting, Shakira) . Arthur Fogel, izvršni direktor Global Touringa te predsjednik Global Music Live Nation kaže: “Lady GaGa je pokrenula revoluciju u pop glazbi te svojom zavidnom produkcijom to čini i dalje. Oduševljeni smo što možemo fanovima diljem svijeta omogućiti taj spektakl”.
 
Lupa promotion, kao partner Live Nationa na ovom području, lokalni je organizator nastupa Lady Gage u Zagrebu. Vladimir Ivanković, direktor Lupe kaže: ‘ Suradnja Lupa promocije I Live Nationa kroz niz godina rezultirala je dolaskom najvećih svjetkih izvođača, a dovođenjem Lady Gage u Hrvatsku suradnju proširujemo na predstavljanje ne samo već dobro poznatih glazbenika već I recentinh glazbenih zvijezda. Zadovoljstvo nam je ugostiti Lady Gagu u Zagrebu kao jedinom gradu u regiji u kojem će ova nevjerojatna pop zvijezda napraviti neviđeni spektakl.’
Lady GaGa na svojoj turneji prestavlja novi album “The Fame Monster” koji je u pušten u prodaju 18. studenog 2009. godine u izdanju Streamline/Konlive/Cherrytree/Interscope-a. Album je nastavak vrlo uspješnog prvijenca “The Fame” za kojeg je Lady GaGa osvojila Grammya. Pjesme s tog albuma kao što su “Poker Face” i “Just Dance” dosegle su broj jedan na top ljestvicama singlova. Njezini albumi “The Fame” i “The Fame Monster” su prodani u 11,5 milijuna primjeraka diljem svijeta dok su njezinih pet singlova: “Just Dance”, “Poker Face”, “Lovegame” ,“Paparazzi,” i “Bad Romance” prodani u 30 milijuna primjeraka. Njezin video “Bad Romance” je online pogledalo više od 125 milijuna ljudi. Lady GaGa je nedavno imala premijeru svojeg novog spota “Telephone” u kojem surađuje sa Beyonce na E! televiziji te VEVO online stranici.
Za informacije o turneji i ulaznicama posjetite: www.ladygaga.com I www.lupapromotion.com
Ulaznice za zagrebački koncert kreću u prodaju 30.04.2010 putem svih ovlaštenih prodajnih mjesta Eventima I na www.eventim.hr
 
Cijene ulaznica za ovaj jedinstveni spektakl u kojem će prvi puta na krov Arene biti obješeno preko70 tona opreme su:
PARTER :                              500 KN
SJEDENJE 1.kategorije       550 kn
SJEDENJE 2.katergorije     420 KN
SJEDENJE 3.kategorije      370 KN
VIP LOŽA                             800 kn
Zbog izuzetno zahtjevne produkcije u prodaji će biti samo 10 351 ulaznica- stoga požurite I na vrijeme osigurajte ulaznicu za ovaj veliki događaj.