TOPSTARS - najveći party u Hrvatskoj

  TOPSTARS - Ulaznice �

TOPSTARS - NAJVEĆI KONCERTNI SPEKTAKL U HRVATSKOJ.
TOPSTARS RADIO, SAMO ZA VAS!
TOPSTARS koncerti donose tri sata pjesme, plesa i smijeha. TopStars je zabava za sve koji žele pjevati i plesati na najveće domaće i strane hitove posljednjih 30 godina.
TOPSTARS je koncertni spektakl na kojem će TOPSTARS zvijezde pjevati pjesme koje volimo i slušamo danas, kao i one uz koje smo odrasli, slavili, plesali i zaljubljivali se.
TOPSTARS produkcijski pomiče granice i postavlja nove standarde zabave. Najveće scenografsko iznenađenje TopStars showa je pozornica kakva do sada nikada nije viđena u Hrvatskoj, koja se posebno za potrebe TopStars projekta izrađuje u Norveškoj.
Očekuje nas tri sata čistog užitka, uz sto postotno sudjelovanje publike. Tony, Indira, Franka i Luka će zajedno s publikom pjevati najveće domaće i strane hitove od šezdesetih do danas. Publici će u tome pomoći i veliki video zidovi na kojima će se prikazivati tekstovi pjesama. Tony i Indira zapalit će publiku i posebnim blokovima najpopularnijih vlastitih pjesama zbog kojih ih volimo zadnjih 20 godina.
Četiri zvijezde, 30 plesačica i 20.000 ljudi u publici.
TopStars koncerte ne smijete propustiti!
 
TOPSTARS ZVJEZDANI TIM ČINE:
Energetska bomba, dance atrakcija, INDIRA VLADIĆ, COLONIA
Osvježenje na sceni, i stasom i glasom, FRANKA BATELIĆ
Majstor stihova i radijska zvijezda, LUKA BULIĆ
Okrunjen od publike i medija, potvrđen od struke, kralj pop scene, TONY CETINSKI, ujedno i glazbeni producent TopStarsa.
 
TOPSTARS RADIO (poslušajte da znate što je to točno)
Dragi suradnici predstavljamo Vam TOPSTARS RADIO. Od danas  na našem webu, dostupan svima. Slušajte TOPSTARS radio, u eteru TOPSTARS radija slušajte poruke naših zvijezda Franke, Indire, Luke i Tonyja. Najavit ćemo Vam i pjesme koje će zvijezde izvoditi na Topstars koncertnim spektaklima.
Ukoliko želite, možete postaviti link na Vašem webu i omogućiti posjetiteljima slušanje Topstars radija, potpuno besplatno.


TOPSTARS RADIO JE SPREMAN!!
WEB:  http://topstars.com.hr/
PRISTUPNI LINKOVI:
    Winamp:
    http://s7.iqstreaming.com/tunein.php/topstars/playlist.pls
    Windows  Media Player:
    http://s7.iqstreaming.com/tunein.php/topstars/playlist.asx    <http://s7.iqstreaming.com/tunein.php/topstars/playlist.asx
    Real  Player:
    http://s7.iqstreaming.com/tunein.php/topstars/playlist.ram
    QuickTime:
    http://s7.iqstreaming.com/tunein.php/topstars/playlist.qtl
 
 
Raspored održavanja TOPSTARS KONCERATA:
13.11.2010. ARENA, ZAGREB
19.11.2010. DVORANA MLADOSTI, RIJEKA
25.11.2010. ŠC VIŠNJIK, ZADAR
27.11.2010. SPALADIUM ARENA, SPLIT