Događanja   >   Glazbena događanja   >   ŽELJKO JOKSIMOVIĆ    >

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ



Željko Joksimović,jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih izvođača regije, nastupiti će na dugočekivanom koncertu u zagrebačkoj Areni 10. prosinca 2010.
Ulaznice su u prodaji od 23. rujna u 09.00 sati na svim prodajnim mjestima u sustavu "Eventima".
Cijena ulaznica iznosi 120 kuna parter, 150 kuna tribine i 400 kuna lože.
Nakon rasprodanih koncerata u Skoplju i Sarajevu na kojima su ga slušali desetine tisuća ljudi Željko Joksimović turneju nastavlja koncertom u zagrebačkoj Areni
 
Željko Joksimović, kao kantautor je postao poznat najširoj publici sa pjesmom "Lane moje" te pjesmom "Lejla" koju je izvela grupa "Hari Mata Hari".
 Suradnja i duet sa austrijskom pjevačicom Tamee Harrison na kompoziciji "I Live My Life For You" dovela je do toga da izdavačka kuća "Warner" uvrsti ovu kompoziciju u kompilaciju na kojoj se pored spomenutog dueta nalaze i numere Robbie Williamsa, grupe "Abba" i drugih poznatih umjetnika.
Željko Joksimović radio je duete sa Dinom Merlinom ("Supermen") i Harisom Džinovićem ("Šta će meni više od toga"), te komponirao za Toše Proeskog ("Čija si", "Nesanica") i Halida Bešlića ("Miljacka").
Ove godine Željko Joksimović je osvojio prestižnu nagradu za najbolju pjesmu i muški vokal u 2009. godini na "Balkan Music Awards" u Sofiji sa pjesmom "Ljubavi" za koju mu je tekst napisao Bajaga.
Koncert Željka Joksimovića u zagrebačkoj Areni je događaj koji će zasigurno pamtiti generacije a posebito nježniji spol, kome če to biti noć za pamćenje.