ETC- Međunarodni turnir u strateškim igrama

 

 
ETC - European Team Championship je međunarodni turnir u stolnim strateškim igrama koji se neprekidno održava od 2006. godine!
Ove godine turnir će ugostiti Arena Zagreb u periodu od prvog do petog kolovoza.
 
 Tijekom ETC-a održavat će se timski i pojedinačni turniri u The 9th Age (T9A), Warhammer 40k (WH40K) i Flames of War (FoW).
 
Na turnirima sudjeluju igrači iz cijelog svijeta, od udaljene Australije, preko SAD-a, Kanade do Rusije i zemlja Europe. Ove godine očekujemo preko tisuću igrača iz više od pedeset zemalja.


 
 Uz navedene glavne turnire, ETC je udomio i popratne turnirske programe poput timskih i pojedinačnih natjecanja u igrama X-Wing i Age of Sigmar, demonstracije novih igara s minijaturama ali i prezentacije novi proizvoda vezanih uz ovaj, u svijetu brzo rastući, hobi.
Za vrijeme ETC-a naša vrata su otvorena svima koji se žele okušati u novim igrama, naučiti tajne igranja od ponajboljih svjetskih igrača ili unaprijedit svoja znanja i vještine vezane uz igranje stolnih strateških igara. Svi su dobrodošli i nadamo se da ćete svojom posjetom otkriti neke nove svjetove i igre koje će vam pružiti puno užitka.