Događanja   >   Glazbena događanja   >   Parni Valjak   >

Parni Valjak


Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki”: Najavljeni koncert u zagrebačkoj Areni održat će se u spomen na Akija Rahimovskog
Članovi benda Parni Valjak s publikom dijele vijest kako će stati na pozornicu i velikim koncertom naslovljenim Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki” u Areni Zagreb, 26. ožujka 2022., kroz note i stihove slaviti čovjeka kojemu je glazba bila život i koji je ono svoje najbolje pružao upravo nastupima uživo. Uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom, odat će počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.
Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki” u zagrebačkoj Areni dostupne su na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na Eventim.hr. Ranije kupljene ulaznice za koncert Parnog valjka 26. ožujka u Areni Zagreb vrijede i za ovaj koncert. Također, svi koji su već ranije kupili ulaznice za zagrebačku Arenu, a nisu u mogućnosti prisustvovati ovom koncertu, moći će ih vratiti.
Uz najavu koncerta u Areni Zagreb, iz benda potvrđuju i vijest kako se svi preostali koncerti najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” otkazuju, a organizatori poručuju kako će svima koji su kupili ulaznicu za otkazane koncertne datume, biti omogućen povrat novaca.
 
 
Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.
 
Parni valjak hrvatska je rock grupa. Sastav čine Husein Hasanefendić – Hus, Aki Rahimovski, Marijan Brkić – Brk, Zorislav Preksavec – Prexi, Dalibor Marinković – Dado, Berislav Blažević – Bero, no tijekom postojanja kroz sastav su prošlo različiti i mnogobrojni glazbenici (npr. Jurica Pađen, Bajaga, Johnny Štulić...).Parni valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 1975., a na sceni je do danas, s malom pauzom 1988. godine te četverogodišnjom pauzom od 2005. do 2009. godine. Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je mnogo hitova, poput: "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i drugih.


Vrata Arene Zagreb na dan koncerta otvaraju se oko 19 sati, a početak koncerta je oko 21 sat.
Prilikom ulaska molimo da pripremite svoje ulaznice (svaka osoba neka ima svoju ulaznicu), svoje COVID potvrde/važeće negativne testove/liječničke potvrde o preboljenju i OSOBNE ISKAZNICE / IDENTIFIKACIJSKI DOKUMENT.
Molimo da svoje print@home ulaznice obavezno isprintate na A4 papir laserskim printerom, ulaznice nije potrebno printati u boji.
Svoje print@home ulaznice presavinite prema uputama koje su navedene na njima (kako bi dobili format ulaznice s kojom ćete moći ući u Arenu Zagrebu).
 
 
Testiranje će biti omogućeno u petak 25. ožujka i subotu 26. ožujka na dvije lokacije:
  • Poliklinici Life (Trpinjska ulica 5A, Svetice) od 8 do 20 sati, uz predočenje ulaznice za koncert.
  • ispred Arene Zagreb (na podestu kod blagajni)od 8 do 20 sati, uz predočenje ulaznice za koncert.
 
Testiranje je omogućeno po cijeni od 50 kn.
Djeca do 12 godina ne trebaju COVID potvrdu ili negativan test.
***
Kupljene ulaznice za koncert Parnog Valjka u Areni Zagreb vrijede i za ovaj koncert i nije ih potrebno mijenjati.