Događanja   >   Glazbena događanja   >   Saša Matić   >

Saša MatićArena Zagreb, 21. listopada 2022. godine, 20:00 sati

 Saša Matić ponovno u Areni Zagreb. Za svoju zagrebačku publiku 21. listopada 2022. godine izvest će samostalni koncert i na najoriginalniji način proslavit 20 godina karijere. Saša i organizatori obećavaju najveću glazbenu priču -  extra koncert godine.
 
Saša Matić održao je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni 2018. godina. Bio je to nastup o kojem se dugo pričalo. Pjesme "Kralj izgubljenih stvari", "Nađi novu ljubav", "Idemo anđele", "Prejako", "Ko si ti"... samo su neke od pjesama koje su dva dana, 15. i 16. prosinca 2018. godine, odzvanjali velebnom arenom.
 
2021. godina označila je dva desetljeća  druženja Saše Matića sa publikom. Povodom te obljetnice izdao je svoj deseti album po redu - ‘’Dva života’’. Album je poklonio svojoj publici u znak zahvalnosti za sve godine koje je prošao sa njima. Saša je želio da ovaj album bude poseban i gotovo za svaku pjesmu napravio se spot. "U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspjeli. Ovo je na poklon vama" - rekao je na nedavnoj promociji albuma. “Kad sve stvoriš sam, svojim talentom i radom, znaš da cijeniš i život, i ljude. Jedva čekam da se ponovo družimo u Areni Zagreb i proslavimo skupa naših dvadeset”, dodao je Saša.
 
Muzika koja te pokreće, zabava i jedinstvena emocija sve u spoju extra koncerta godine –  Saša Matić, zagrebačka Arena, 21. listopada 2022. godine, donose vam EXTRA FM i ADRIA EVENT MANAGEMENT.