Događanja   >   Glazbena događanja   >   STING   >

STINGSTING - TURNEJA MY SONGS - 31.10.2022. - ARENA ZAGREB
Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music sa zadovoljstvom najavljuju kako će se nedavno odgođeni Stingov koncert održati 31. listopada 2022. u Areni Zagreb. Podsjetimo, Sting je trebao nastupiti u zagrebačkoj Areni 21. ožujka, u sklopu svoje hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-ostrukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač.
 
Pozdravljen kao "majstorska izvedba od početka do kraja", koncert  "vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme", s "hitovima poput "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man" i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.
 
Nakon rasprodane šestodnevne rezidencije u londonskom Palladiumu, The Times je My Songs proglasio "majstorskim tečajem"; "Sting ostaje nedvojbeno vješt izvođač s zlatnim katalogom pjesama". The Telegraph je koncert opisao kao "rijetku poslasticu", a The Guardian je Stinga hvalio kao "gotovo besprijekoran" s "uzvišenom pop alkemijom". Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.
 
Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album The Bridge koji predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n' roll, jazz, klasična glazbu i folk. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.
 
Ulaznice su u prodaji putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice za prethodno zakazan nastup bit će valjan i za novi datum događanja. Povrat ulaznica moguć je do 9. lipnja 2022.
Cijene ulaznica za sljedeće kategorije su: stajanje I 550 kn, stajanje II 360 kn, tribina dolje I 560 kn, tribina dolje II 390 kn, tribina dolje III 320 kn, VIP loža 830 kn, sjedala u prvim redovima 830 kn.


Novi datumi u Europi:

NOVI DATUM:           GRAD:                        MJESTO:                                       PRETHODNI DATUM:
 
27. listopada        Budimpešta, HU                Arena                                              Odgođeno od 16. ožujka
31. listopada        Zagreb, HR                       Arena Zagreb                                  Odgođeno od 21. ožujka
20. studenoga      Hamburg, DE                   Barclays Arena                                Odgođeno od 30. ožujka
21. studenoga      Leipzig, DE                       Quarterback Immobilien Arena       Odgođeno od 28. ožujka
23. studenoga      Köln, DE                            Lanxess Arena                               Odgođeno od 13. travnja
24. studenoga      Oberhausen, DE               Rudolf Weber-ARENA                    Odgođeno od 11. travnja 
                 Za sve informacije o turneji Stinga i ulaznicama posjetite: www.Sting.com