Događanja   >   Glazbena događanja   >   Celin Dion   >

Celin Dion


CELINE DION COURAGE WORLD TOUR
CELINE DION OBJAVLJUJE OTKAZIVANJE PREOSTALIH KONCERATA
EUROPSKOG DIJELA SVJETSKE TURNEJE COURAGE
U 2023. I 2024. GODINI
 
 
Zagreb, 26. svibnja 2023. – Celine Dion danas je s velikim žaljenjem objavila otkazivanje svih preostalih koncerata svjetske turneje “Courage” koji su se trebali održati tijekom 2023. i 2024. godine. Dok svijet izlazi iz pandemije, Celine nastavlja liječenje dijagnosticiranog zdravstvenog stanja koje ju spriječava u nastupanju.
Celine naporno radi na oporavku, no trenutno se ne može uspješno pripremati i nastupati na preostalom dijelu turneje koja se trebala održati od 26. kolovoza 2023. u Amsterdamu do 4. listopada 2023. u Helsinkiju te od 6. ožujka u Pragu do 22. travnja 2024. u Londonu.  Iskreno se nadamo da će Celine u skoroj budućnosti moći posjetiti sve predviđene europske gradove i pjevati pred svojim predivnim obožavateljima, ali to u ovom trenutku jednostavno nije moguće.
 
“Žao mi je što ću vas sve još jednom razočarati. Zaista se trudim vratiti snagu, no turneje su iscrpljujuće i kad je izvođač potpuno spreman. Nije pošteno prema vama i dalje odgađati koncerte, stoga je najbolje sada sve otkazati, sve dok ne budem opet potpuno spremna stati na pozornicu, iako mi to slama srce. Želim da svi znate da ne odustajem… I jedva čekam da se opet vidimo!” poručuje Celine.
 
U sklopu svjetske turneje “Courage” Celine je održala 52 koncerta u Sjevernoj Americi prije izbijanja pandemije i prije pauziranja turneje u ožujku 2020. Početkom 2021., dok je zabavna industrija još uvijek bila pod snažnim COVID restrikcijama, Celine je snimila Love again, svoj prvi film u kojem uz nju glume Priyanka Chopra Jonas i Sam Heughan. Celine je objavila kako joj je dijagnosticiran “Sindrom ukočene osobe” koji uzrokuje teške i uporne grčeve mišića i zbog kojeg ne može nastupati. Njen medicinski tim i dalje procjenjuje i liječi njeno stanje.
 
Kupci koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, povrat sredstava ostvaruju na prodajnom mjestu na kojem su one i kupljene, od 1.6.2023. do 1.9.2023. Nakon tri mjeseca, kupci povrat mogu zatražiti slanjem prikaza ulaznice i dostavljanjem podataka računa za povrat sredstava (IBAN) na info@eventim.hr.
Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice bit će automatski odrađen od strane Eventima te zbog toga nije potrebno slati zahtjev za povrat.
Povrat se vrši na karticu s kojom je narudžba i plaćena.