Događanja   >   Sportska događanja   >   Fight Nation Championship   >

Fight Nation Championship



FNC-ov spektakl u Areni Zagreb! Stižu Erslan, Ishii, Bojković, Pejić, Trušček i mnogi drugi.
 
Upamtite datum 28. svibnja jer stiže novi spektakl u režiji Fight Nation Championshipa. I to ne bilo kakav! Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, ona jedanaesta vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u - Arenu Zagreb!
 
Od početaka u staroj dvorani zagrebačkog American Top Teama preko Šibenika, Osijeka, Zaboka, Karlovca, Pule, Siska, Ljubuškog (BiH) i Medulina svaki smo put na scenu donijeli nešto novo te sve podizali na višu razinu, a tako će biti i ovaj put. Nakon čudesne priredbe u kolosalnoj Areni u Puli, slijedi nam još jedna nezaboravna priredba.
 
Prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Satoshija Ishiija (36, 25-12-1), Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (21, 3-0), Filipa 'Nitra' Pejića (30, 16-7-2) te legende regionalnog MMA-a Ivice 'Terrora' Truščeka (35, 42-37). Isto tako, u Areni Zagreb gledat ćemo i dvije borbe za pojas FNC prvaka. Daniel Bažant (31, 7-4-0) po drugi puta branit će pojas FNC prvaka u perolakoj kategoriji, a neporaženi FNC prvak u srednjoj kategoriji Đani Barbir (5-0-0) imat će svoju prvu obranu titule. U kavezu će s njima biti jaki svjetski borci, ali i oni iz regije tako da je dosad najveća doza uzbuđenja zagarantirana.
 
Požurite i osigurajte svoje ulaznice putem EVENTIM.hr sustava i uživo pratite ovaj borilački spektakl godine!