Događanja   >   Glazbena događanja   >   HAVASI   >

HAVASINakon nevjerojatno uspješnih koncerata u Royal Albert Hallu u Londonu, Mercedes-Benz Areni u Berlinu te Carnegie Hallu u New Yorku, HAVASI u 2024. godini stiže i u Hrvatsku u obliku spektakularnog novog Simfonijskog nastupa u zagrebačkoj Areni 29. rujna. Službene ulaznice dostupne su ekskluzivno na Eventim.hr.Ovaj program sastoji se od 100 % izvornih radova umjetnika HAVASI, jednog od najočaravajućih i najsvestranijih mladih kompozitora današnjice. Njegova inovativna glazba ne nalikuje ičemu što ste prije imali priliku čuti; istovremeno uspijeva biti svježa, strastvena i zabavna.Nevjerojatno

glazbeno putovanje

Kakvo niste vidjeli nikad prije

HAVASI Symphonic predstavlja glazbeni performans koji jednostavno morate doživjeti kako biste se uvjerili da postoji. Potpuno izvorni program uključuje solo točku na klaviru, potpuni simfonijski orkestar, rock bend i solo izvođače iz svijeta glazbe, sve okupljeno na jednoj pozornici. Umjetnici vode publiku na uzbudljivo putovanje dok se pred njima odvijaju raznolike glazbene scene, svaka od kojih istražuje razne emocije i raspoloženja, a sve obogaćeno najnovijim tehnologijama iz svijeta zvuka, osvjetljenja i efekata pozornice.
 

Virtuoz

na klaviru

Drugačiji od svih drugih

HAVASI je završio Glazbenu akademiju Frant Liszt gdje je uvježbao klasičnu glazbu na klaviru te je učvrstio svoj ugled kao jedan od najraznolikijih i najuzubdljivijih mladih glazbenika današnjice, zapanjujući publike i rasprodajući cijele arene i stadione diljem svijeta.

Rasprodani

nastupi

Posvuda na svijetu

HAVASI je rasprodao koncertne dvorane i arene diljem svijeta te je ukupno prodano više od 500.000 ulaznica. Povrh mnogih drugih, rasprodani su njegovi nastupi u Wembley Areni u Londonu, Carnegie Hallu u New Yorku, Mercedes-Benz Areni u Berlinu, Orchard Hallu u Tokiju te u Sydney Opera Houseu.
 

Ne samo

izvođač

Već i kompozitor

Dok mnogi drugi umjetnici u svijetu moderne klasične glazbe jednostavno izvode ili interpretiraju tuđe skladbe, HAVASI izvodi samo svoja vlastita izvorna djela — svaka skladba koju publika čuje predstavlja izrazito osobno djelo koje je stvoreno iz dubina njegovog srca i duše. Gledanje ovog kompozitora kako uživo svira svoju vlastitu glazbu stvara rijetku, moćnu i jednostavno čarobnu povezanost između publike i umjetnika.

Klasična

virtuoznost

pomiješana s glamurom Las Vegasa

Predstava u stilu Las Vegasa, izvorno osmišljena uz suradnju s kreativnim ravnateljem Brianom Burkeom (Céline Dion, IL Divo, America’s Got Talent) i vizualnim dizajnerom Gillesom Papainom (Cirque du Soleil, Marseilles opera, Ballet de Monte Carlo) predstavlja slavljenje međunarodne kulture. HAVASI simfonijski koncertni nastup predstavlja zanosni spektakl i u glazbenom i u vizualnom pogledu. Njegovi klavijaturistički nastupi, simfonijski orkestar, zbor, solisti i vokalisti svjetske klase sjedinjuju se na zajedničkoj pozornici kako bi publiku odveli na neizmjerno uzbudljivu i nezaboravnu ekspediciju u svijetu glazbe.