Događanja   >   Glazbena događanja   >   Progledaj srcem 2024   >

Progledaj srcem 2024Deset godina od prvog održavanja koncerta novi je na rasporedu 25. 5. 2024. Duhovna obnova u 18 sati, slavljenički koncert u 20 sati.
 
Laudato TV u 2024. obilježit će deset godina od prvog ''Progledaj srcem''. Događaj koji je započeo kao koncert podrške za pokretanje prve katoličke televizije širio se tijekom godina iz dvorane u dvoranu, napunio je stadion s više od 50 000 posjetitelja i organiziran je cjelodnevni program na veliki molitveni dan.
 
Veliko zanimanje za ''Progledaj srcem'' uslijedilo je odmah po završetku prošlogodišnjeg slavljenja ''Neka vatra siđe!'' Rasprodana je prva Arena za 25. 5. 2024.!
 
Novi datum je dan ranije - petak, 24. 5. 2024. Program započinje duhovnom obnovom u 18 sati. Duhovnu obnovu vodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band, a u 19 sati, i prvi i drugi dan, pater Sebastian Šujević i Alan Hržica.
Duhovnu obnovu u 18 sati u subotu (25. 5. 2024.) predvodi don Damir Stojić s Božjom pobjedom. Slavljenje je ponovno na rasporedu od 20 sati.
 
U slavljenju oba dana sudjeluju: Alan Hržica, Amorose, Božja slava band, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Ivana i Marija Husar, Matej Galić, Rafael Dropulić Rafo, Sestre Palić, Stijepo Gleđ Markos, Vanessa Mioč, Zvonimir Kalić. Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić. Voditelj programa je Marin Periš.
 
Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim, prodajnim mjestima TisakMedije, Petrola i galerija Laudato.
Poveznica za ulaznice: https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/progledaj-srcem-2532/profile.html.