Uskoro u areni   >   Andre Rieu   >

Andre Rieu


 

Hrvatska publika i André Rieu zaista dijele posebnu vezu! Nizozemski “Kralj valcera”, čiji koncerti svake godine oduševljavaju više od 600.000 gledatelja diljem svijeta, s veseljem najavljuje povratak u Zagreb, 15. studenog 2024.! Zanimanje hrvatske publike nas ne treba čuditi jer koncerti ovog dirigenta i violinista i njegovog Johann Strauss orkestra predstavljaju vrhunski provod za cijelu obitelj - spektakularan dolazak na pozornicu, raskošni kostimi, romantičan i vedar program s glazbom iz svijeta mjuzikla, opera, operete, filma i neizbježne omiljene valcere. Svaki njegov nastup uistinu je nezaboravno iskustvo dodatno začinjeno humorom i šarmom gdje se večer koncerta pretvara u mnogo više od samog glazbenog doživljaja!

„Ponosan sam što Star produkcija godinama surađuje s izuzetno profesionalnim timom Andréa Rieua koji nam ukazuje povjerenje nastavljajući suradnju s nama iz godine u godinu, još od 2016. Svaki novi koncert je potvrda uspješne suradnje, na radost publike koja vjerno prati tog karizmatičnog dirigenta, violinistu, tvorca ideja jer on na svojim koncertima ima viziju razveseliti ljude, pružiti im svečanost, zabavu, a kroz divne klasične melodije u pratnji svog velikog orkestra koji mu je kao obitelj. Zbog svega ovoga ga i sljedeće godine iščekujemo s veseljem!” - izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije, najavljujući ovaj koncert.

Devet milijuna pratitelja na Facebook stranici, više od 40 milijuna prodanih albuma kao i više od pola milijuna posjetitelja na koncertima svake godine jasno pokazuju kako je ovaj megapopularni violinist već dugo uspješniji od mnogih pop i rock zvijezda diljem svijeta!

“Emocije su mi najvažnije i na moje koncerte svi su dobrodošli!”, kaže Rieu. “Otvaramo svoja srca publici koja nam uvijek uzvraća istom mjerom. Svake večeri sa svojim orkestrom gledam raspjevane i rasplesane ljude u publici, radosne i bezbrižne. Zajedno provodimo večeri koje sigurno nikad nećemo zaboraviti. Presretan sam kad primim poruke obožavatelja koji kažu kako su dugo nakon koncerta prepuni dojmova!”

Veliki tim s kojim ovaj umjetnik stiže u Zagreb sastoji se od stotinjak članova, a obuhvaća ne samo najveći privatni orkestar na svijetu, zbor i soliste, već i kuhare, liječnika i fitness trenera. Ujedno raspolaže s čak četiri pozornice kao i četiri kompleta instrumenata što uvelike olakšava održavanje koncerata na različitim kontinentima, a mnogi glazbenici uz njega su već više od 25 godina!

Budite dio nove svjetske turneje i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme po cijeni već od 39,00 eura u sustavu Eventim od 9. listopada 2023.

André Rieu uživo u Zagrebu 15. studenog 2024. - Glazba za dušu, uspomene za cijeli život!