Događanja   >   Glazbena događanja   >   Milica Pavlović   >

Milica Pavlović

Nakon što je rasprodala beogradsku ‘Štark Arenu’, jedna od najpopularnijih regionalnih pjevačica Milica Pavlović, turneju ‘Lav’ nastavlja u Zagrebu gdje će prirediti spektakl 21. lipnja 2024. godine! Milici Pavlović je od potpuno anonimne djevojke iz malog sela Bunibrod kod Leskovca u Srbiji do djevojke o kojoj priča cijela regija, bilo potrebno samo petominutno pojavljivanje u showu ‘Zvezde Granda’, a da je vrijedna, ambiciozna i posvećena tome da ostvari svoje snove, potvrđuje njezina dosadašnja karijera.
Sexy Senorita je u prethodnih jedanaest godina pokazala kako je moguće postići izuzetne rezultate i napraviti veliku karijeru isključivo i samo zahvaljujući dobrim pjesmama, nastupima i potpunom posvećenošću svom poslu.
Maksimalna predanost karijeri i veliki hitovi osigurali su joj titulu najpopularnije pjevačice mlađe generacije.
Tijekom jedanaestogodišnje karijere objavila je pet studijska albuma koji su pratili veliki hitovi poput pesama ‘Tango’, ‘Sexy Senorita’, ‘Ljubi, ljubi’, ‘Boginja’, ‘Mogla sam’, ‘Hej ženo’, ‘Kidaš me’, ‘Šećeru’, ‘Provereno’, ‘Lav’, ‘Kučketina’,…
Svoju prvu veliku i spektakularnu koncertnu turneju otvorila je solističkim koncertom u Beogradu.
Budući da se trudila da svih ovih godina publici pruži svoj maksimum na svakom polju identičan show koji uključuje muziku, ples, dramu,… imat će priliku vidjeti i publika u Zagrebu.