Događanja   >   Ostala događanja   >   DISNEY ON ICE- TULUM POČINJE!   >

DISNEY ON ICE- TULUM POČINJE!

 
DISNEY ON ICE - TULUM POČINJE! 

Feld Entertainment je među svjetskim vođama u produkciji koja predstavlja turneje uživo kako bi
čitava obitelj mogla doživjeti zabavu koja ljudima podiže duh i stvara neizbrisiva sjećanja.
Svake godine njihove predstave posjeti 30 milijuna ljudi. Produkcije Feld Entertainmenta ugostilo je više od 70 zemalja na 6 kontinenata, a neke od njih su Ringling Bros i Barnum Bailey, Feld Motor Sports, Disney On Ice te Disney live.

Čarobna kombinacija blagdana i zabave s više od 50 Disneyevih likova.

Uz obiteljsku manifestaciju Disney On Ice – Tulum počinje! jedan običan dan pretvorite u dan koji ćete pamtiti! Dopustite da vam više od 50 klasičnih i suvremenih Disney likova predstavi zadivljujući spoj blagdana i veselja koje zahvaća cijeli svijet!
Kada se pridružite Miki Mausu i prijateljima, sudjelujete u posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja, spektakularnog klizanja i živopisnih kostima.
Predstava vas vodi kroz uzbudljive događaje omiljenih Disneyevih likova: doživjet ćete Valentinovski kraljevski bal s Tijanom, najnovijom Disneyevom princezom, jako veselu nerođendasku zabavu s Alisom i Ludim Klobučarem, tulum za Noć vještica s Jackom Skellingtonom i najvećim negativcima iz Disneyevih crtića te havajski odmor s Lilo and Stitch.
Svi su pozvani: „Želimo da se publika osjeća kao da sudjeluje u predstavi, a ne kao da ju samo gleda sa strane", rekao je Patty Vincent i dodao: „Publika dobiva dio onoga što mi doživljavamo – osjećat će se kao da su se zabavljali zajedno s Mikijem ili proveli Valentinovo s Disney princezom. U jednom trenu smo s Mikijevim prijateljima u Brazilu za vrijeme karnevala, već u slijedećem trenu u Kini na dočeku Kineske Nove godine."
Kao što Miki i prijatelji u predstavi putuju po svijetu i slave sve posebne događaje, svaki dio predstave izgleda onako kako ljudi najčešće zamišljaju određenu proslavu koja se prikazuje pa se tako u određenom trenutku cijela Arena osjeća kao da je trenutno Noć vještica, bez obzira koje je doba godine.

Svaki prizor je drugačiji po bojama i raspoloženju, ali je sve paralelno povezano, izgleda moderno i svježe. Kostimografkinja Vanessa Leuck je za svaki kostim nastojala naći boju koja će asocirati na događaj koji se predstavlja, od svilenih kimona boje lavande, limunsko žutih perja za brazilski karneval, cvjetnih japanskih uzoraka do srebrno ukrašenih svjetlucajućih pahulja koje dočaravaju zimsku idilu.

Publika će se zajedno sa Mardi Gras plesačima naći u New Orleansu gdje se odvija Tijanina priča. U valentinovskom dijelu predstave na ledu će uz suvremene plesne izvedbe zaplesati sedam parova Disneyevih princeza i prinčeva. Za vrijeme neobične rođendanske zabave klizači kližu toliko brzo kao da ih netko baca iz Klobučarevog šešira. Mikijevi klizači svojom sinkroniziranošću, kostimografijom, i koreografijom oduzimaju dah.


Predstava obiluje bojama, toplinom i veseljem, a atmosfera se dodatno pojačava zahvaljujući velikom video-zaslonu sa živopisnim slikama Ilje Nowodworskog.
Igra svjetlosnim efektima, uzorcima i bojama daje sceni novu dimenziju.
Također, zahvaljujući tehnici UV rasvjete gledatelji povremeno mogu dobiti dojam kako plesači-klizači ponekad lete iznad leda.
Uz kombinaciju suvremenih elemenata i Disneyeve klasike Adria Entertainment i Disney On Ice predstavljaju Tulum počinje! - izvanrednu predstavu koja će potaknuti obitelji da se zabave te u jednom danu proslave sve blagdane u godini! Svaki trenutak predstave je uzbudljiv i napet.
Zvijezde ove predstave ste vi i mnogobrojni Disney likovi iz svima poznatih crtanih filmova!
„Sve je uklopljeno u najsretniju proslavu ikad!" (Jerry Bilik, autor predstave)

Raspored predstava u Zagrebačkoj Areni je sljedeći:

PETAK, 02.11.2012. u 19:00 
Ukoliko želite obaviti online kupnju karata za petak kliknite ovdje.
SUBOTA, 03.11.2012. u 11:00
Ukoliko želite obaviti online kupnju karata za subotu u 11:00 kliknite ovdje.
SUBOTA, 03.11.2012. u 18:00
Ukoliko želite obaviti online kupnju karata za subotu u 18:00 kliknite ovdje.
NEDJELJA, 04.11.2012. u 11:00
Ukoliko želite obaviti online kupnju karata za nedjelju u 11:00 kliknite ovdje.
NEDJELJA, 04.11.2012. u 15:30
Ukoliko želite obaviti online kupnju karata za nedjelju u 15:30 kliknite ovdje.

Napomena: kada Vam se otvori tražena stranica za direktnu kupnju karata vidjet ćete u gornjem desnom kutu postoji opcija INTERAKTIVNI PLAN DVORANE koji je potrebano izabrati kako bi se omogućila prodaja i izbor sjedala u planu dvorane.

Ulaznice za predstave Tulum počinje! su u prodaji od petka, 27.04.2012. na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, online na www.eventim.hr te u uredu Adrie Entertainment (Lanište 30, Zagreb).
Za više informacija o Disney On Ice, posjetite www.disneyonice.com , ili ih pronađite na Facebooku i YouTubeu.

·  Cijena ulaznica:
Loža: 360 kn 
Vip parter: 270 kn  
Sjedenje 1: 200 kn
Sjedenje 2 : 150 kn  
Sjedenje 3: 100 kn