Događanja   >   Glazbena događanja   >   Zdravko Čolić za Dan žena   >

Zdravko Čolić za Dan žena


Kao pravi zavodnik i ljubimac ljepšeg spola, ovaj karizmatični pjevač, datum nije izabrao slučajno. Zdravko Čolić priredio je impresivan koncert pred više od 20.000 obožavatelja ,naravno, u većoj mjeri obožavateljica, svih generacija, koje su plesale i pjevale uz hitove svoje mladosti.
Veliki je to povratak popularnog pjevača u hrvatsku metropolu, gdje je posljedni koncert održao prije pet godina u velikoj dvorani Doma sportova. Činjenica da su karte za koncert bile rasprodane samo tri dana nakon što su puštene u prodaju, a bez prevelike medijske pompe, dovoljno govori o utjecaju koji ostavlja na svoje obožavatelje već više od trideset godina. Uz njegove pjesme mnogi su odrasli, plesali, upoznali se, ljubili se i zaljubili.
Uz pjevača je na pozornici nastupilo još 28 ljudi – prateći orkestar, prateći vokali, gudački orkestar Zagrebačke filharmonije i balerine. Koncert je otvorio dobro poznatim hitom „Produži dalje“, a nastavio sa podjednako dobro znanim hitovima kao što su „Jedna zima s Kristinom“, „Zagrli me“, „Glavo luda“, Loše vino“, „Zvao sam je Emili“... I tako puna tri sata, elegantan i u odličnoj formi, Čolić je držao na nogama prepunu Arenu, koja ga je dva puta zvala na bis, pa ih je za kraj počastio svojim, možda i najljepšim pjesmama, „Ti si mi u krvi“ i „Pjesmo moja“.
 
Pogledajte galeriju slika s koncerta