Događanja   >   Ostala događanja   >   Dječji sajam i Sajam za bebe   >

Dječji sajam i Sajam za bebe




Dječji sajam vodeći je ovakav događaj u Hrvatskoj, a njegovo treće izdanje, i 4. Sajam za bebe, održati će se u Zagrebu, u Areni od 25. do 27. rujna 2009. Na preko 5.500m² predstaviti će se više od 130 izlagača iz cijele Hrvatske, ali i Europe. Posjetitelji će moći vidjeti najnovije proizvode i usluge za djecu i roditelje, te kupovati uz posebne sajamske popuste.
Ulaz na sajam je besplatan.

Uz počasno pokroviteljstvo Predsjednika te Grada Zagreba do sada največi dječiji sajam ikad održan u Hrvatskoj otvoriti će svoja vrata 25.9. u 12 sati. Sajam će osim izlagačko prodajnog imati i edukativno-zabavni karakter i to 30 sati zabavnog programa na glavnoj bini, te isto toliko na športskom poligon s umjetnom travom gdje će se održavati sva natjecanja. Najdraže dječje maskote, klauni, žongleri, mađioničari, kazališne predstave, edukativne radionice, škola skijanja na suhom, mačevanje, ragbi, nogomet, karate, nastupi plesnih i glumačkih skupina te još mnogo drugih zanimljivosti očekuje sve mališane i njihove roditelje na djeci najdražem 3. Dječijem sajmu.
U sklopu sajama 26. rujna održati će se i 1. Modni dan -only for kids, jedinstveni događaj u Hrvatskoj ali i regiji, na kojem će kolekcije za jesen - zimu 09/10 prestaviti renomirani hrvatski i svjetski dječji brendovi a reviju će nositi pravi „mali“ profesionalci Fashion teama.

U sklopu središnje i završne revije Modnog dana održati će se i već tradicionalna humanitarna akcija Dječjeg sajma kojoj su se ove godine pridružili i najpoznatiji hrvatski dizajneri i to Hippy Garden , Mina Petra , Matija Vuica, Zoran Aragović, Nataša Kos te Aleksandra Dojčinović koji će ekskluzivno za Dječiji sajam izraditi jedan komad svečane dječje odjeće, a koji će na reviji nositi poznate mame i njihova djeca s ciljem skupljanja sredstava za Centar za rehabilitaciju Zagreb. Naime, ekskluzivne dizajnerske kreacije moći će se kupiti neposredno nakon revije ili putem web portal www.djecjisajam.com , a prihod će biti iskorišten za kupnju nužnih stvari za Centar za rehabilitaciju Zagreb koji se skrbi za djecu s umjerenom, težom i teškom mentalnom retardacijom.
Raspored nastupa i natjecanja pogledajte na www.djecjisajam.com  gdje se možete informirati i o svim popustima koji će biti na sajmu te drugim važnim informacijama.

Pozivamo sve buduće i sadašnje mame, tate, klince i klinceze te sve koji se tako osječaju da 25., 26. i 27. rujna posjete največi, najveseliji i najnasmješeniji sajam, sajam nove generacije!