arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Justin Bieber   >

Justin Bieber

09.11.2016.

 

U SAMO TRI DANA PRODANO VIŠE TISUĆA ULAZNICA ZA ZAGREBAČKI  KONCERT JUSTINA BIEBERA
BIEBER FEVER ZARAZIO HRVATSKU
ZAGREB, 21. prosinca 2015. – Prošlo je samo nekoliko dana od službene potvrde dolaska kanadske pop senzacije Justina Biebera u Hrvatsku, a organizator koncerta, tvrtka MPG, potvrdila je da je u samo tri dana prodano više tisuća ulaznica fanovima diljem svijeta. Tako je BIEBER FEVER i službeno zahvatio Hrvatsku, a svoj će vrhunac doseći 9. studenog 2016. u Areni Zagreb, kad će jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice nastupiti u sklopu europskog dijela svjetske turneje PURPOSE.
 
 „Iako smo znali da će zvijezda kao što je Justin Bieber izazvati veliki interes, iznenađeni smo time da je u samo tri dana prodano nekoliko tisuća karata. Ulaznice za koncert kupuju fanovi iz čak 12 zemalja svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Švedsku, Rumunjsku i Francusku, kao i susjedne Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Makedoniju. Već sad mogu sa sigurnošću potvrditi da će ovo biti najbolji koncert u Hrvatskoj 2016. godine te da će, na naše veliko zadovoljstvo, ulaznice za koncertni spektakl Justina Biebera sigurno biti rasprodane”, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta.
 
Turneja PURPOSE već je rasprodana u arenama diljem svijeta, uključujući New York, Chicago, Los Angeles i Toronto, što potvrđuje popularnost Justina Biebera i njegov status svjetske megazvijezde. Nedavno objavljen album PURPOSE je u samo nekoliko mjeseci oborio sve rekorde te donio hitove Sorry, What Do You Mean i Where Are You Now koji ne silaze s vrhova ljestvica u više od 160 zemalja svijeta. Justin se može pohvaliti još jednim rekordom – čak tri pjesme s novog albuma našle su se istovremeno na ljestvici TOP 5, što je najbolja najava koncerta koji hrvatsku metropolu u studenom očekuje u Areni Zagreb.
 
Organizatori su također potvrdili da je već prvi dan prodano šest Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica po cijeni od 14.020,00 kuna. Ovi će ultimativni BELIEBERI imati jedinstvenu priliku uživati u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom #GetCloser sjedištu i bit će najbliže Justinu. Ova im ulaznica omogućuje upoznavanje i selfie s njihovim idolom prije početka koncerta, kao i obilazak backstagea, gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje. Na posebnom VIP ulazu dočekat će ih njihovi VIP domaćini, a kući će ponijeti i posebne poklone, ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju, napravljen i graviran samo za njih.
 
Organizatori su se potrudili da ulaznice u zagrebačkoj Areni budu među cjenovno najdostupnijima u Europi, kako bi BELIEBERI iz cijele regije i Europe stigli na koncert upravo u Hrvatsku. Zbog velikog interesa i samo 17.000 mjesta preporučuje se da se ulaznice osiguraju što prije. Svi oni koji su još u potrazi za posebnim blagdanskim poklonom, upravo su ulaznice za koncert ove svjetske superzvijezde prilika da božićno jutro svojim najdražima učine još posebnijim.
 
Cijene ulaznica kreću se od 365 kuna do 565 kuna, za mjesto u VIP loži potrebno je izdvojiti 1465 kuna, dok je za Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica košta 14.020 kuna, a sve se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj stranici www.eventim.hr.