arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Ivan Zak   >

Ivan Zak

11.02.2017.



ZA SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI ZAGREB, IVAN ZAK
SPREMA BROJNA IZNENAĐENJA!


Ivan Zak, pjevač omiljen među svim generacijama, a posebno među ženama,nakon uspješne ljetne turneje i brojnih koncerata u zemlji i inozemstvu,
najavljuje svoj prvi veliki koncert u Areni Zagreb. Pjevač koji je stekao status miljenika publike zahvaljujući svojim hitovima 'Meni se s tobom', 'Pretjerujem','Sve si moje', 'Naučila si me', naglašava kako će 11. veljače 2017. svojim
obožavateljima prirediti večer za pamćenje, ispunjenu zabavom i emocijama, a na pozornici zagrebačke Arene pridružit će mu se gosti čija imena još ne želi otkriti.
Ivan, zajedno sa svojim bliskim suradnicima, već mjesecima radi na ovom
projektu, kako bi publici priuštio nezaboravan scenski i glazbeni spektakl. Publika će moći uživati u omiljenim starim i novim hitovima koji, redom, mjesecima vladaju vrhovima glazbenih top ljestvica.
''Zbog velikog poštovanja prema fanovima, svakim svojim koncertom, želim pružiti svojoj publici ono najbolje te prenijeti pozitivnu energiju koju osjećam.
Posebno mi je zadovoljstvo što ću u Areni Zagreb ugostiti i neke svoje kolege, no njihova imena neka zasad ostanu iznenađenje....'' – rekao je Ivan, ne skrivajući uzbuđenje pred predstojeći koncert.
Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.
Naš najpopularniji pjevač već je osvojio svoje fanove svojom spontanošću i neposrednošću, a emocija i pozitivne energije, vjerujemo, neće nedostajati ni u Areni, stoga dođite, zabavite se i budite dio koncerta za pamćenje!!

Ulaznice su u prodaji od jučer u sustavu Eventima po cijeni 110 kn (parter i tribine) do 31.12., a od 1.1. će se prodavati po cijeni 130 kn!