arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Dino Merlin   >

Dino Merlin

03.12.2016. u 21:00h

 

Za turneju Hotel Nacional legendarnog sarajevskog Čarobnjaka Dine Merlina mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes na svim meridijanima, a nakon spektakularnog koncerta na Bundeku u rujnu 2014. godine te oborenih rekorda posjećenosti na nezaboravnim koncertima u Osijeku i Varaždinu prošle godine, s nestrpljenjem se očekivao datum krune turneje Hotel Nacional u Hrvatskoj: veličanstvena Arena Zagreb!


Menadžment Dine Merlina službeno je potvrdio da je Arena Zagreb u subotu 03. prosinca ove godine rezervirana za ponovni susret Dine Merlina sa njegovom vjernom, srčanom i brojnom publikom koja je 2011. dupke ispunila Arenu u sklopu povijesne turneje albuma “Ispočetka”.


Svi pokazatelji aktualne turneje “Hotel Nacional” čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Europe do zemalja iz susjedstva, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe na sceni, ali i iza nje. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji pored brojnih hitova i evergreen-a te vrhunskih muzičara u njegovom bendu publici prenosi ono što Dino Merlin je: karizmatična i jedinstvena muzička institucija koja suvremeno vlada regionalnom scenom preko 30 godina.


Posljednji album ‘Hotel Nacional’, koji je već u prvom tjednu prodaje zauzeo osmo mjesto na Billboardovoj top-listi najprodavanijih world music albuma sadrži hitove poput Školjke, Rane, Sunce, Sve do medalje koji su osvojili publiku širom regije. Svi oni koji nisu imali priliku i čast biti dijelom priče “Hotel Nacional” na Bundeku, u Osijeku ili Varaždinu moći će uživati u pjesmama i neprikosnovenom show-u Čarobnjaka u subotu, 03.12.  Stoga, ne propustite ovu nezaboravnu večer s istinskom muzičkom legendom!


Ulaznice za ovaj veličanstveni događaj biti će u prodaji od 21.9.2016. na web portalu i svim prodajnim mjestima www.ticketshop.hr