arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Rod Stewart   >

Rod Stewart

02.02.2018.

 

Jedno od najvećih svjetskih glazbenih imena, Sir Rod Stewart, glas iza hitova kao što su  "Sailing", "The First Cut Is The Deepest", "Rhythm Of My Heart" i "Maggie May", s drugim danom veljače stiže u Zagreb.
 
Sir Rod Stewart dva puta je uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame te je jedan od najprodavanijih umjetnika svih vremena, koji je tijekom pet desetljeća karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta. Njegovi brojni uspjesi uključuju  čak šest uzastopnih albuma koji su zasjeli na vrh ljestvica u Velikoj Britaniji, uključujući 62 hit singla u Velikoj Britaniji i šest #1. U SAD je lansirao 16 singlova koji su ušli u prvih deset naslušanijih, a četiri među njima osvojila su prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice. 2016. godine za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio je titulu viteza.
 
Ovog kolovoza u suradnji s multi-platinastom grupom DNCE snimio je zanimljivu obradu jednog od svojih najizvođenijih plesnih hitova svih vremena “Da Ya Think I’m Sexy.” Njihova debitantska izvedba bila je glavni hit ovogodišnje MTV VMA dodjele nagrada. Video s dodjele može se pogledati na linku: http://youtu.be/lDT_EZHiBaA a single je dostupan na https://itunes.apple.com/us/album/da-ya-think-im-sexy-feat-dnce-single/id1272951328.
 
Organizator zagrebačkog koncerta Star produkcija najavljuje nezaboravno iskustvo za sve obožavatelje glazbene legende: „Velika nam je čast zastupati svjetsku zvijezdu čije je ime već desetljećima jamstvo vrhunske glazbe i produkcije te, ponajprije, odlične zabave. Prvi zagrebački nastup Sir Roda Stewarta za nas je veliko uzbuđenje, ali i izazov, stoga nestrpljivo očekujemo veljaču sljedeće godine“ – poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.
 
Prodaja ulaznica već je počela, a informacije se mogu pronaći na www.eventim.hr. Članovi fan kluba Roda Stewarta imat će pristup ekskluzivnim sadržajima, fotografijama, video materijalima te će karte moći nabaviti u pretprodaji, a oni koji tek planiraju pristupiti ovom klubu informacije mogu pronaći na linku https://fanclub.rodstewart.com/signup/.
 
Stewartov odličan smisao za humor i neponovljiv stil jamstvo su vrhunskog glazbenog spektakla, stoga ne propustite vidjeti ovu superzvijezdu uživo!
Ulaznice za nastup pjevačke legende 2. veljače u zagrebačkoj Areni mogu se nabaviti putem stranice www.eventim.hr
 
Službena web stranica:
http://www.rodstewart.com/
 
Facebook
https://www.facebook.com/rodstewart/
 
Instagram
https://www.instagram.com/sirrodstewart/
 
Twitter
https://twitter.com/rodstewart    
 
 
 
FACEBOOK:
 
1.       Stewart Rod poziva Vas na nezaboravan glazbeni spektakl u Arenu Zagreb, 2.2.2018. Ne propustite doživjeti kako ova glazbena legenda zvuči uživo! Ulaznice potražite na www.eventim .hr
 
2.       Ne propustite spektakl koji se mora doživjeti, Rod Stewart, prvi put u Hrvatskoj 2.2.2018. Ulaznice potražite na www.eventim.hr