arena zagreb arena zagreb
Uskoro u areni



Obavijesti
Početna   >   Uskoro u areni   >   Jason Derulo   >

Jason Derulo

27.10.2018

 

PRVI PUT U HRVATSKOJ: JASON DERULO NASTUPIT ĆE 27. LISTOPADA U ARENI ZAGREB
Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač. Vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka, ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se Derulo smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.
 
I dok je svjetska promotivna turneja pod nazivom „777 WORLD TOUR“, u sklopu koje će 27. listopada u organizaciji Star produkcije posjetiti i Zagreb, već krenula, njegovi obožavatelji diljem svijeta željno iščekuju novi album „777“, koji samo što nije izašao. Derulo obećava da će upravo taj album biti muzički najzrelije izdanje do sada. Novi album će ujediniti pjesme koje pozivaju da plešete, ali i one koje pokazuju i vrlo emotivnu, ranjivu stranu Jasonovog izričaja vodeći nas kroz priče iz njegovog osobnog života.
 
U svojoj biografiji Derulo ima zabilježeno nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“). Na dugačkom popisu zvijezda s kojima je surađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland.... Brojni suradnici ističu da Derulo na svaku objavljenu, napiše još nekoliko sjajnih pjesama za koje poslije nema mjesta na njegovim albumima.
 
U ožujku ove godine objavio je pjesmu "Colors" (Warner Bros. Records), inspirativnu himnu koja ujedinjuje obožavatelje i njihove omiljene umjetnike širom svijeta te služi kao Coca-Cola®-ina pjesma za kampanju Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine u Rusiji.
 
- Bilo je zadovoljstvo raditi s Coca-Colom u stvaranju himne za Svjetsko nogometno prvenstvo, turnir koji slavi atletsku izvrsnost. Kroz moje godine putovanja uspio sam vidjeti ljepotu u našim kulturnim razlikama. 'Colors' sam napisao kako bih upravo proslavio te raznolikosti i sudjelovao u nevjerojatnoj energiji koju sportski obožavatelji širom svijeta daju u ovakvim prilikama - izjavio je Derulo.
 
Uvjerite se u njegov šarm na licu mjesta i na vrijeme rezervirajte mjesto za zagrebački koncert. Ulaznice za najavljeni spektakl 27. listopada u Areni Zagreb, mogu se nabaviti putem Eventim sustava po cijeni već od 250,00 kn.


 
 
Linkovi:
 
https://www.youtube.com/watch?v=p6E9R9qv1No
 
https://www.youtube.com/watch?v=NGLxoKOvzu4
 
https://www.youtube.com/watch?v=rClUOdS5Zyw