arena zagreb arena zagreb
Uskoro u areni



Obavijesti
Početna   >   Uskoro u areni   >   Nick Cave &The Bad Seeds   >

Nick Cave &The Bad Seeds

15.03.2024.

Nick Cave & The Bad Seeds danas 15. ožujka, najavili su svoju prvu turneju po Velikoj Britaniji i Europi od 2017. godine, u sklopu koje će 15. listopada nastupiti u Areni Zagreb.

Turneja kreće ove jeseni nakon izlaska njihovog 18. studijskog albuma 'Wild God' 30. kolovoza, a planirano je ukupno 27 nastupa  u 17 zemalja.  Bend će započeti put 24. rujna u Oberhausenu u Njemačkoj, a završit će u Parizu u Francuskoj 17. studenog.

Govoreći o nadolazećoj turneji, Cave je rekao: “Nikada ne razmišljam o tome kako će neka ploča zvučati uživo, to mi nikad, nikad ne pada na pamet. Proces pisanja stihova je previše težak da bi se takve ideje uzele u obzir. Ali, kad sada slušam ‘Wild God’, mislim da stvarno možemo napraviti nešto epsko s ovim pjesmama uživo. Stvarno smo uzbuđeni zbog toga - ploča jednostavno izgleda kao da je stvorena za pozornicu.”

Ulaznice za predstave kreću u prodaju 22. ožujka u 10 ujutro po lokalnom vremenu. Kao podrška bendu u Zagrebu nastupit će The Murder Capital, a na turneji će sudjelovati i bendovi Dry Cleaning te Black Country, New Road.