arena zagreb arena zagreb
Uskoro u areni



Obavijesti
Početna   >   Uskoro u areni   >   Tajči   >

Tajči

14.10.2011.

  LUDUJEMO S DUšOM – Tajči 2011


Pet gradova, fantastična glazba, izvrsna produkcija, osvrt na prošlost te pogled u budućnost –" LUDUJEMO S DUŠOM" bit će glazbeni događaj u kojem ce Tajči sa svojim fanovima podijeliti radost starih hitova i pružiti im nove uspomene.


 Zašto baš sada? Kao glazbenica, Tajči je uvijek željela komunicirati nešto lijepo kroz glazbu - optimizam, veselje, ljubav, inspiraciju. Bilo da se to dogodilo kroz njen neodoljiv osmjeh, ili narančastu haljinicu, u svakom njenom nastupu osjetila se ljubav prema glazbi, ljudima i životu, te potreba da je podijeli s onima koji su to htjeli prihvatiti.
 
“Nakon dugogodišnjeg izbivanja i nakon mnogih poziva da se ostvari ovakav koncert, upravo se sada poklopilo nekoliko ključnih situacija - klinci su veći, moj rad vani mi dopušta i vrijeme i podršku američkih suradnika da se napravi jedan dobar glazbeni događaj, izgradile su se lijepe arene, veseli me suradnja sa starim suradnicima i naročito s profesionalim i ambicioznim ljudima iz Lupe, i naravno odaziv fanovima koji me već dugo nagovaraju preko Facebooka za jedno ovakvo druženje”, kaze Tajči.
 
“Putovala sam puno i živjela u najvećim svjetskim centrima umjetnosti (New York, Los Angeles), ali ipak nisam nigdje osjetila tako jaki spoj emotivne prisnosti kao doma. Ljubav prema glazbi i potreba da se najljepši i najteži životni trenuci podijele bas kroz glazbu je u duhu napših ljudi.”
 
“Ludujemo s dušom” je Tajčin poziv na glazbeni događaj – proslavu koja će pobuditi uspomene, oživjeti lijepe emocije i pružiti inspiraciju za dalje.
 
Tajči i njena ekipa planiraju glazbeni događaj koji obećaje dobru zabavu, puno dobre glazbe i produkciju na svjetskom nivou. “Bit će to zanimljiv miks mojih najvećih pop hitova iz 90-ih koje će mi publika pomoći pjevati, i zanimljivo produciranih segmenata glazbe koju sam proteklih godina stvarala u SAD-u. Naravno da nešto moramo ostaviti i kao iznenadjenje za publiku.”  Tajčin tim, sastavljen od vrhunskih hrvatskih i američkih stručnjaka, sigurno neće razočarati.  
 
“Moja želja je da cijene ulaznica uistinu budu prihvatljive za sve koji bi željeli doći na moj koncert”, kaze Tajči koja ce nakon dvadeset godina prvi put otpjevati Hajde da ludujemo na velikoj sceni.

Službena odjeća: Linea Exclusive, Auto: Active Rent-a-Car.

Predvidja se da će svi Tajčini koncerti biti najposječeniji dogadjaji godine. Karte će biti puštene u prodaju 1. ožujka 2011. Više informacija o početku prodaje I cijenama ulaznica za nadolazeću turneju uskoro!