arena zagreb arena zagreb
Najam Arene



Obavijesti
Početna   >   Najam Arene   >   Organizacija Događanja   >

Organizacija Događanja

GLAZBENA I ZABAVNA DOGAĐANJA
Kao najveća dvorana u Hrvatskoj, Arena Zagreb se našla na neizostavnoj ruti velikih internacionalnih glazbenih zabavljača. Od klasičnog rokera sa hrapavim glasom Joe Cockera pa do R'n'B' i pop diva poput Beyonce i Lady Gaga.
Arena Zagreb može posjesti do 15 022 posjetitelja, a zajedno s parterom u dvoranu stane do 22 000 fanova, koji će gromoglasnim praćenjem svojih glazbenih idola napraviti nezaboravnu atmosferu.  Preko noći Arena se može transformirati iz popunjenog kapaciteta sa ekstatičnim fanovima, u intimniji i opušteniji prostor kao za koncert filharmonije Mahler Simfonija Tisuće.


Zbog svoje multifunkcionalnosti, vrhunske tehničke opremljenosti, Arena Zagreb je idealan prostor za organizaciju koncerata vrhunskih domaćih i svjetskih glazbenika, kazališnih predstava i ostalih kulturnih spektakala koji će dati jednu novu dimenziju grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske.

SPORTSKA DOGAĐANJA
Arena Zagreb je multi- funkcionalno mjesto, u potpunosti opremljeno za održavanje različitih vrsta dvoransko sportskih događanja.
Nije bitno da li se radi o hokeju na ledu u našem temperaturno kontroliranom okruženju, da li se radi o europskom prvenstvu u malom nogometu sa preko 14 reprezentacija koje će testirati veličine i komoditet naših svlačionica, ili o košarkaškim i rukometnim utakmicama u kojima se testira naša kvaliteta parketa, Arena Zagreb s velikim entuzijazmom prihvaća izazov iz bilo kojeg smjera sportskog sektora: rukomet, košarka, odbojka, mali nogomet, gimnastika i ritmička gimnastika, tenis, stolni tenis, boks, hrvanje, karate, taekwondo, judo, dizanje utega, dvoranska atletika, aktivnosti na ledu, te ostali dvoranski sportovi.


IZLOŽBE I SAJMOVI
Velika dvorana Arene Zagreb se može iskoristiti za sajmove i obiteljska događanja različitih razmjera. Ukoliko Vam je potreban veći prostor za događaj, radna površina velike dvorane  s uvučenim teleskopima (tribinama) se prostire na 5531 m2, s druge strane ako nemate tako velike apetite, ili se bojite da će se Vaš događaj izgubiti u prostranstvu dvorane, imamo rješenje, radna površina velike dvorane s izvučenim teleskopima (tribinama) se prostire na 2048 m2, također  imamo i malu dvoranu, koja se može koristiti za popratne događaje sajmova ili obiteljskih događanja, radne površine od 773,4 m2.

Ukratko, imate prostora i mogućnosti da svoj događaj podignete na potpuno novi level.


KONVENCIJE I KONGRESI
Arena Zagreb idealno je mjesto za odvijanje raznih vrsta skupova. U kompletnu uslugu koju pruža svojim klijentima ulazi sve od organizacije sastanaka, konvencija, kongresa, prezentacija, do iznajmljivanja dvorana, višenamjenskih prostora, te pružanja usluge ugostiteljstva.


RASPITAJTE SE
Za dodatne informacije i upite vezane za najam Arene Zagreb molimo Vas ispunite naš Upitnik  ili kontaktirajte nas na e-mail:
sretan.saric@zgh.hr ili zagrebarena@zagrebarena.hr