arena zagreb arena zagreb
Jezici



Obavijesti
Početna   >   Jezici   >   Српски   >

Српски

Драги посетиоци!
 
Aрена Загреб нова је мултифункционална дворана коју ћете прву приметити ако улазите у Загреб на јужном улазу. Изграђена је 2008. године за потребе одржавања великих спортских, културних, пословних и забавних догађања, а због своје лепоте и импозантности постала је препознатљив архитектонски симбол града Загреба.  Како доћи до Арене можете да видите oвде.
 
Грађевина се састоји од две дворане, велике и мале. Капацитет велике дворане износи 15 200 седаћих места у оквиру којих је 150 места предвиђено за особе са посебним потребама, а зависно о догађању укупан капацитет дворане достиже и преко 20 000 посетиоца.

Мала дворана налази се у склопу објекта Арена Загреб и служи за припрему и тренинг спорташа. У склопу дворане осигурано је око 950 паркиралишних места, углавном у подземној гаражи, док је за масовније посете дворани предвиђено 38 паркиралишних места за аутобусе.
 
Дворана задовољава светске стандарде за организацију спортских и културно-забавних активности (концерти, изложбе, конгреси, сајмови, позоришне представе), a део простора намењен је за обављање угоститељске и пословне активности.
 
Aко желите више информација о услугама и могућностима загребачке Арене, за све информације обратите нам се на број телефона +385 1 6420 906 или на е-маил: tomislav.pervan@zgh.hr.
 
 
Добродошли у АРЕНУ ЗАГРЕБ!