arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Koncert Miroslava Ilića na Dan žena   >

Koncert Miroslava Ilića na Dan žena

Ponedjeljak, 08. ožujak 2010., 20:00 sati

Miroslav Ilić, jedan od najpriznatijih pjevača srpske narodne glazbe, održati će koncert u Areni Zagreb na Dan žena, 08. ožujka 2010. godine, u 20 sati. Ulaznice su u prodaji od 18. siječnja na Ulaznice.hr.
Svojim prodornim glasom i emotivnim izvedbama pjesama, hitovima koji su postali evergreeni narodne glazbe, Ilić je sve do danas ostao u sjećanju brojnih obožavatelja ove vrste glazbe. Hitove poput „Pozdravi je pozdravi“, „Tebi“, „Joj Rado, joj Radmila", „Jedan dan života“, Ilić će nakon mnogo godina zapjevati u Zagrebu.
„Posebno sam radostan što ću nakon dužeg perioda ponovno zapjevati pred meni posebno dragom publikom“, rekao je, između ostalog, Miroslav Ilić na današnjoj konferenciji za medije. Koncert čiji je moto „S ljubavlju“ održat će se u zagrebačkoj Areni 8. ožujka s početkom u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 100, 120 i 150 kn mogu se već od sutra kupiti na blagajni Arene, kao i na web stranici Ulaznice.hr te na svim ostalim mjestima koji se nalaze u sustavu te web stranice kao i u poslovnicama navedenim u dokumentu priloženom uz ovu objavu.
Po posebnoj će se cijeni moći kupiti i VIP paketi koji će uključivati mogućnost kupnje ulaznica za svečanu ložu.
Organizator koncerta je tvrtka Cityproject Music Production iz Beograda.