arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Zdravko Čolić   >

Zdravko Čolić

07.03.2015.

 

 DOČEKAJTE DAN ŽENA NA KONCERTU GODINE
 
Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić ususret Danu žena održat će veliki koncert u Areni Zagreb. Nakon dvije rasprodane beogradske Arene u kojima je nastupio pred više od 40 tisuća ljudi, Čolić će u Zagrebu nastupiti u subotu, 7. ožujka 2015.
 
Ovaj koncertni velemajstor iznova je dokazao da je sreća publike i njegova sreća, a na dva potpuno rasprodana koncerta u Beogradu po nastupu je pjevao gotovo 4 sata. U kontekstu zagrebačkog koncerta to znači veličanstveni doček Dana žena u najvećoj zagrebačkoj dvorani uz bogati katalog Čolićevih hitova. "Gori vatra", "Jedna zima sa Kristinom", "Ti si mi u krvi", "Glavo luda" ili pak neke od uspješnica s novog albuma kao što su ''Vatra i barut'', 'Što ti dadoh'', ''Zar se nismo shvatili'' - samo su neki od bezvremenskih hitova kojima Čolić opravdava status vladara regionalne scene.
 
Koncert u Areni će ujedno označiti i krunu uspješne turneje "Vatra i barut" koja je započela 8. ožujka 2014., a nazvana je po istoimenom 14. studijskom albumu. U punim i rasprodanim dvoranama od Švedske i Njemačke, preko Makedonije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije do, konačno, Hrvatske, Zdravko Čolić i ovom turnejom potvrđuje kako je miljenik svih generacija te pokazuje zašto je već preko 40 godina vodeći izvođač u regiji za kojim interes ne jenjava.
 
Zdravko Čolić poznat je po podizanju ljestvice u koncertnim nastupima, a po količini energije, emocija i zavidnog iskustva na sceni neupitno je još jedno sjajno scensko iskustvo. Koncertni spektakl koji je pred nama, a za koji se na svim dosadašnjim točkama turneje tražila ulaznica više, obećaje i produkcija svjetske klase.
 
''Drago mi je što sam ponovo u Zagrebu, vežu me jako lijepa sjećanja za ovaj grad. Vjrujem kako je pred nama odličan koncert, sami znate da ja svu svoju energiju dajem publici, a ona mi to na najbolj mogući način vraća – pjevajući sa mnom u glas.'' – izjavio je Zdravko Čolić.
 
Veličanstvenu proslavu Dana žena u Areni Zagreb, uz bogati katalog Čolićevih hitova, s nestrpljenjem iščekuju i organizatori.
 
''Pred nama je glazbeni spektakl u svakom smislu te riječi. Postavili smo visoke produkcijske standarde koji su u koraku s najvećim svjetskim produkcijama. Uvjeren sam kako ćem ispuniti očekivanja publike.'', izjavio je Marko Perica, organizator koncerta iz agencije Fakat.
 
Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 7. ožujka u Areni Zagreb su u prodaji od prosinca 2014., a možete ih kupiti kroz sustav Eventima.